SKADD: Christof Innerhofer falt stygt på trening.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
SKADD: Christof Innerhofer falt stygt på trening. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIXVis mer

Verdensmester Innerhofer falt stygt på trening

Slo hodet i isen og skadet kneet.

Alpinisten Christoph Innerhofer falt stygt på trening i østerrikske Stubaital. Han pådro seg skader i kneet og klaget over hodepine.

Italieneren, som vant tre medaljer, en av hver valør, i VM i Garmisch-Partenkirchen sist vinter, gikk over ende på det isete underlaget i treningstraseen. Han slo hodet i isen og skadet det venstre kneet, men han var ved bevissthet hele tiden.

Innerhofer klaget senere over hodesmerter, men det skal ikke være påvist noen alvorlig hodeskade. Han skal til videre undersøkelser for å få klarlagt skadeomfanget på en ordentlig måte. Det virker som om folkene i det italienske skiforbundet er mest bekymret for smellen han fikk i kneet.

Verdenscupen i alpint fortsetter den siste helgen i november i Lake Louise i Canada. Deretter står tre renn på programmet i Beaver Creek i Colorado, men det er ikke sagt noe om noen av disse rennene står i fare for å gå uten Innerhofer.

Han vant gullet i super-G, sølvet i superkombinasjonen og bronsen i utfor under verdensmesterskapet i Garmisch-Partenkirchen i februar.

(NTB)