KOMMER SEG RUNDT: Ikke mange dager etter at David Villa ble klar for New York City FC, har han nå signert en låneavtale med en annen av Manchester Citys farmerklubber. Foto: New York City FC / Melbourne City
KOMMER SEG RUNDT: Ikke mange dager etter at David Villa ble klar for New York City FC, har han nå signert en låneavtale med en annen av Manchester Citys farmerklubber. Foto: New York City FC / Melbourne CityVis mer

Verdensmesteren presentert for to klubber på fire dager

- Dette er veldig bra for meg.

(Dagbladet): David Villa kan se tilbake på en relativt vellykket sesong for Atletico Madrid. Seriemesterskap og Champions League-finale er så absolutt godkjent beholdning.

Han valgte likevel å skrive under for Manchester Citys nye farmerlag i USA, New York City FC. Det ble klart på søndag før han ble presentert på mandag.

MLS-sesongen starter ikke før i 2015 så planen var at Villa skulle trene med de nybakte Premier League-mesterne fram til da, men nå ser det ut til at det blir mer enn bare trening på 32-åringen.

Australia neste Det er nemlig Australia som blir neste arbeidsplass for spanjolen. Melbourne City, også en av Manchester Citys farmerlag, har nemlig sikret seg spydspissen på lån ut året. Der ble han presentert i dag.

Planen er at Villa skal spille ti kamper for Melbourne i høst, før han reiser tilbake til USA og New York.

- Dette er veldig bra for meg. Det gir meg en mulighet til å spille i en ny liga i et annet land. Og det er selvsagt helt perfekt for meg å spille noen skikkelige kamper før MLS starter opp igjen. Jeg er overbevist om at det kommer til å bli en fantastisk erfaring, sier han til Manchester Citys offisielle hjemmesider.

- Jeg liker ikke å si det Men tross hyppige klubbskifter, nå har Villa fullt fokus på VM i Brasil. En turnering som blir hans siste med det spanske flagget på brystet.

Spanjolen, som står med 56 mål på 94 landskamper, kunngjorde i går at det er på tide å gi seg på landslaget.

- Jeg liker ikke å si det, men ja, dette blir naturlig nok mitt siste VM og mine siste kamper. Med tanke på alderen, prestasjonsnivået og alt jeg har gitt laget, er det på tide, sier han til spansk TV.

Etter alle solemerker vil Villa spille annenfiolin bak Diego Costa på topp, men det vil nok bli muligheter for ringreven til å legge på ytterligere noen landslagsmål før han henger opp drakten til «La Furia Roja» for godt.