ALT FOR SPORTEN: Russiske Svetlana Kuznetsova var i ferd med å tape åpningskampen i Singapore da hun skjønte at hun måtte ta grep. Hun ba dommeren om en saks, og etter å ha klippet av halve hestehalen sin slo hun tilbake. Video: Instagram / Svetlanka27 / wta Vis mer

Verdensstjerna brast i gråt da hun skjønte hva hun måtte gjøre. Så slo hun fryktelig tilbake

Saksa reddet kampen.

(Dagbladet): Det så lenge mørkt ut for russiske Svetlana Kuznetsova i åpningsrunden i WTA-turneringa i Singapore.

31-åringen, som er rangert som verdens niende beste tennisspiller, vant det første settet mot polske Agnieszka Radwanska med sifrene 7-5, men i det andre settet begynte motgangen.

Tok saksa fatt

Radwanska feide henne av banen med sifrene 1-6, og på 1-2 i det siste og avgjørende settet skjønte russeren at hun måtte ta grep.

Hun henvendte seg til dommeren og ba om å få en saks. Deretter klippet hun av en god del av håret sitt som hun hadde satt opp i en hestehale.

The Telegraph skriver at hun tok til tårene etter å ha halvert hårmanken, men den noe ukonvensjonelle taktikken så ut til å fungere. Kuznetsova kunne til slutt juble for seier med 7-5 i det siste settet.

«Hva er viktigst for meg?»

Etter kampen var det en lettet Kuznetsova som snakket med pressen. Hun forteller at hestehalen var til heft for henne under hele oppgjøret.

- Hver eneste gang jeg fikk inn et godt slag, fikk jeg den i øyet. Jeg tenkte: «Ok, hva er viktigst for meg? Håret mitt, som jeg kan la vokse ut igjen, eller kampen?», sier hun ifølge The Guardian.

- Jeg forsøkte bare å få ut det beste av meg selv ... jeg vet ikke engang hvor mye jeg klipte av.

Radwanska, som er rangert som nummer tre i verden, forteller at hun ikke engang fikk med seg hva Kuznetsova gjorde.

- Det er godt hun ikke klippet av noe annet enn sitt eget hår. Håret er tross alt ikke så viktig, sier hun.