Verdensstjerner for Berge

Skal spille inn penger for kreftrammede Christian Berge.

Den tyske håndballklubben Flensburg-Handewitt har invitert verdensstjerner til å spille til inntekt for kreftrammede Christian Berge.

Den norske håndballproffen fikk i mars beskjed om at lymfekreften hadde kommet tilbake og spredd seg. Han har nå 70 prosent sjanse for å bli frisk og regner med at karrieren er over.

I den forbindelse har klubben bestemt at en veldedighetskamp skal arrangeres. Og motstanderen vil være et lag med verdensstjerner. Spillere som Jackson Richardson, Christian Schwarzer, Volker Zerbe, Stefan Kretzschmar, Wissem Hmam og Michael Knudsen har alle sagt de vil være med, melder dansk TV 2.

- Christian fortjener dette. Det er veldig hyggelig at så mange stjerner har sagt ja til å stille opp. Det er ikke vanlig i slike kamper. Men Christian har et godt rykte. Vi ønsker å gi både finansiell og moralsk støtte til Christian, og så krysser vi fingrene for at det går bra med ham, sier Glenn Solberg til Aftenposten.

Solberg har tett kontakt med Berge og følger utviklingen nøye.

Kampen går på Flensburgs hjemmebane, Campushalle, 8. juni. Det vil også bli laget et eget Christian Berge-armbånd. Inntektene fra salget av disse skal også gå til trønderen. Berge er nå hjemme i Trondheim hvor han kjemper mot sykdommen.

(ANB)