Verdifall for Brann

Brann stadions markedsverdi er redusert med 50 millioner kroner på få måneder. Elendige resultater og en organisasjon uten styring er trolig hovedårsakene til at aksjene ikke omsettes, skriver Dagens Næringsliv.

Brann kan ende opp med tidenes verste underskudd på 10 millioner kroner i år. Klubben ligger an til et hAlvårsresultat på mer enn tre millioner kroner i minus. Og da er ikke spillerkjøpene til rundt sju millioner kroner med i beregningene.

Lønnskostnadene skal være rundt to millioner kroner høyere enn budsjettert, ifølge Bergensavisen. Fansen svikter i hjemmekampene og sponsorene ønsker ikke å assosieres med et bunnlag.

- Vi er blitt enige om at vi ikke kommenterer tallene før vi legger fram halvårsregnskapet, sier styreformann Lars Henrik Berge. Ingen i Brann-ledelsen har så langt benektet at resultatet ligger an til å bli minst ti millioner kroner minus.

Branns aksjeverdi er nede i rundt 100 millioner kroner, mot vel 150 millioner for få måneder siden.

- At Branns børsverdi er redusert med 50 millioner kroner er naturlig utfra de sportslige resultater vi har vist, sier Lars Henrik Berge.

(NTB)