Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vilt Haaland-rykte:

- Verdt én milliard

Erling Braut Haaland blir koblet til alle verdens storklubber før kveldens Champions League-kamp.

VIDUNDERBARN: Erling Braut Haaland har en fenomenal sesong i Red Bull Salzburg. Foto: NTB scanpix
VIDUNDERBARN: Erling Braut Haaland har en fenomenal sesong i Red Bull Salzburg. Foto: NTB scanpix Vis mer
  • Napoli - Red Bull Salzburg, kl. 21.00

Erling Braut Haaland er toppscorer i Champions League, og i kveld har nordmannen muligheten til å notere seg for nye nettkjenninger.

Red Bull Salzburg møter Napoli - et lag 19-åringen scoret to mål mot i forrige gruppespillskamp. Totalt har Haaland seks mål på tre kamper i den gjeve turneringen, men klubben ligger likevel på tredjeplass i gruppa - bak storfavorittene Napoli og Liverpool.

I kveld har den østerrikske mesteren tatt turen til Italia, og italienske medier nevner nok en gang supertalentet i ryktespaltene.

image: - Verdt én milliard

Går mot budkrig

Ifølge Tuttosport skal Salzburg være klar til å vurdere bud som kommer inn på nordmannen. Avisa spår en heftig priskrig mellom storklubbene, og nevner Real Madrid, Juventus og Manchester United.

SINT HAALAND: To scoringer og toppscorer i Champions League, allikevel var Braut Haaland alt annet enn fornøyd etter kampen. Video: Viasat Vis mer

Tuttosport mener at Haaland er den mest ettertraktede mannen på overgangsmarkedet, og hevder at klubbene må ut med om lag én milliard kroner om de skal få Salzburg til å selge. Ifølge The Guardian håper klubben at spissens verdi skal være i overkant av 600 millioner ved sesongslutt.

Haaland har ikke bare imponert i Champions League, men har også 12 mål i den østerrikske ligaen. Det gjør at han topper lista sammen med lagkamerat Patson Daka.

- Mye tull

Også kveldens motstander, Napoli, har blitt nevnt som en mulig destinasjon for Haaland. The Guardian har tidligere meldt at hele 20 klubber skal ha tenåringen på ønskelista.

Salzburg-direktør Cristoph Freud begynner å bli lei ryktene.

- Det har blitt skrevet så vanvittig mye tull de siste ukene. Det jeg har lest har fått meg til å le, sa han forrige uke.

INGEN OVER: Ingen scorer mer enn Erling Braut Haaland i Champions League. Video: Viasat Vis mer

Drømmetrekning

Red Bull Salzburg har vært suveren i Østerrike de siste åra, og topper ligaen i skrivende stund også. I dag fikk de mer gledelige nyheter.

Klubben er klar for kvartfinalen i den østerrikske cupen, og tirsdag ble det klart at Amstetten står på motsatt banehalvdel. De hører til på nivå to i Østerrike, og skal i utgangspunktet være lett match for Haaland og co.

Slik spilles kvartfinalene:

  • LASK – Sturm
  • St. Pölten – Wacker Innsbruck
  • Austria Lustenau – WSG Tirol
  • Amstetten – Red Bull Salzburg
GIKK LEI: Erling Braut Haaland scoret på Anfield og var en attraktiv herremann i intervjusonen etter kamp. Til slutt gikk han lei - og sa fra om det. Video: Håkon Brandsnes. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media