- Verdt pengene

Juan Sebastian Veron tror han skal vise seg verdt de nesten 370 millioner kronene United betaler for ham.

I dag ble de siste formalitetene rundt argentinerens overgang fra Lazio til Manchester United avsluttet, og på en pressekonferanse lot Veron sløret falle for media.

- Jeg håper å kunne tilfredsstille alles forhåpninger til meg, sa 26-åringen, som er tidenes dyreste spiller i britisk fotball.

United hadde også den forrige britiske overgangsrekorden da klubben hentet Ruud van Nistelrooy fra PSV for 247 millioner kroner i april.

Veron er likevel ikke skremt over rekordsummen, og håper han skal kunne heise forventningene til de engelske mesterne kommende sesong.

- United er en av de beste klubbene, om ikke den beste i verden. Jeg frykter ikke å spille her, påpekte Juan S. Veron, som har Skrevet under for fem år.

Den argentinske landslagsspilleren (41 landskamper) begynte sin karriere i Estudiantes de La Plata, før han spilte en kort periode sammen med legendariske Diego Maradona i Boca Juniors.

Renvasket

Midtbanespilleren hjalp Lazio til å vinne serie A-tittelen i fjor. Denne sesongen har derimot Veron måtte stå til rette beskyldt for å ha fått italiensk pass med falske papirer, men ble renvasket etter en høring forrige måned.

United-manager Sir Alex Ferguson er ikke i tvil om at Veron er mannen som skal bringe United tilbake til topps i Europa.

- Jeg har alltid jaktet på en spiller i verdensklasse, og nå har jeg fått det i Veron. Dessuten er han på vei inn i sine beste år av karrieren, mente Ferguson.

- Vi tror vi har brukt pengene godt, mente administrerende direktør Peter Kenyon i United.

(NTB-Reuters)

- KANSKJE BEST I VERDEN: - United er en av de beste klubbene, om ikke den beste i verden, mener veron.
- VERDENSKLASSE: United-manager Sir Alex Ferguson mener at Veron er en spiller i den absolutte verdensklassen.