Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verdt sin vekt i ligagull

MANCHESTER (Dagbladet): Sur vind, sno og en ganske ordinær fotballkamp ble reddet av en Villa-tabbe. Den utnyttet toppscorer Ruud van Nistelrooy med presisjon og United går kun for ligagull.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er alltid tett mot Aston Villa. Vi visste at det ville bli sånn nå også, så vi måtte være tålmodige, og det holdt til tre poeng, sa Roy Keane etter kampen.

Uniteds kaptein ble kåret til kampens beste i en meget ordinær tidligkamp, avspark ved lunsjtider i et vær som minnet om vinter-OL. Det som ble prestert ute på banen, var også til tider like grått som laghopp.

Vel. De første 15 minuttene var underholdende.

Ruud van Nistelrooy kunne likevel ha ordnet både ett og to mål, men han ventet helt til det 50. minutt.

Tabbe-George

George Boateng prøvde å være flink i eget forsvar ved å gå med ballen mot egen 16 meter. Det skulle han ikke ha gjort, for tre røde ulver stormet etter ham.

  • Roy Keane taklet Boateng. Ballen gikk til Ole Gunnar Solskjær. Nordmannen prøvde et liggende skudd, Peter Schmeichel kom ut. Skuddet ble blokket, men ballen gikk til Ruud van Nistelrooy. Hollenderen må ikke få sånne gratismuligheter. Han snudde elegant og trillet inn tre poeng.

Ruud har nå scoret 19 mål i Premier League, totalt, med alle cuper, 28 mål i sin første sesong i engelsk fotball.

Pappa David

- Han er fantastisk, og han kunne ha laget hat-trick i dag, sa manager sir Alex Ferguson som så at kaptein Keane nesten holdt midtbanen alene.

David Beckham, som figurerte i alle aviser i går fordi han skal bli pappa igjen, hadde en under pari helgepappakamp. Heldigvis for de røde viste Villa en utrolig evne til å gi fra seg ballen og ved ikke å ha fasong over angrepsspillet.

Ronny Johnsen var også tilbake i går etter å ha vært borte siden 7. oktober i fjor. Han startet på benken, men fikk de siste fem minuttene som midtstopper sammen med Laurent Blanc.

  • Ole Gunnar Solskjær spilte hele kampen. Han var nærmeste mål da han duppet et skudd i nettveggen.
RUUDELIG: Ruud van Nistelrooy har scoret vinnermålet og prøver på litt akrobatikk i jubelrusen.
Hele Norges coronakart