John Arne Riise om VIF-jobben:

- Verken jeg eller Flint er dumme

Den tidligere Liverpool-backen utelukker ingenting om Vålerenga ringer.

AVVISER IKKE VIF: John Arne Riise satser som fotballtrener. Han vil være åpen for samtaler dersom Vålerenga viser interesse. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
AVVISER IKKE VIF: John Arne Riise satser som fotballtrener. Han vil være åpen for samtaler dersom Vålerenga viser interesse. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

John Arne Riise er godt i gang med sin første ordentlige trenerjobb. I sin nye hjemby skal han lede Flint Tønsberg i årets 3. divisjon, ei stilling han tiltrådte allerede på seinhøsten i fjor.

Men allerede nå har spekulasjonene om at han kan være på vei mot noe større begynt å versere.

Etter at Ronny Deila satte snuten mot USA og New York City, er trenerjobben i Vålerenga ledig. Tidligere har Riise meldt sitt kandidatur både til Strømsgodset, Start og Rosenborg.

Men denne gangen er tonen en litt annen.

Sunnmøringen ville definitivt vært interessert om Erik Espeseth slo på tråden, men presiserer samtidig at han føler han er på riktig sted til rett tid i Flint Tønsberg.

- Jeg vet at nå som jeg har begynt i denne jobben kan navnet mitt komme opp. Men da får de heller ringe meg. Jeg er alltid tilgjengelig til å prate med flotte klubber om det er aktuelt, men nå har jeg en jobb jeg trives veldig godt i her. Samtidig er verken jeg eller Flint er dumme. Vi vet alle at jeg vil høyere etter hvert, sier John Arne Riise om den ledige trenerjobben til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer