Verken Kjernen-lederen eller fotballeksperten får tak på Strandberg-situasjonen

- Det virker surrete.

STREIKET: Stefan Strandberg ønsket ikke å spille mandagens tippeligakamp mot Lillestrøm mandag. Det var av personlige grunner, sier Strandberg. Likevel blir ikke fotballekspert Bengt Eriksen og Kjernen-lederen kloke på situasjonen.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
STREIKET: Stefan Strandberg ønsket ikke å spille mandagens tippeligakamp mot Lillestrøm mandag. Det var av personlige grunner, sier Strandberg. Likevel blir ikke fotballekspert Bengt Eriksen og Kjernen-lederen kloke på situasjonen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jernet har gått varmt siden mandag kveld, da det ble klart at Rosenborgs Stefan Strandberg var «i streik» og ikke spilte mandagens Tippeliga-kamp mot Lillestrøm.

Rosenborg hevdet at det var på grunn av at Strandberg ville vekk fra klubben, mens Strandberg benektet dette mandag, og i en pressemelding i dag. Der forklarer Strandberg at han ikke ønsket å spille på grunn av personlige forhold i nær familie. Rosenborg beklaget også hvordan saken hadde kommet ut i går.

Til tross for disse hendelsene det siste døgnet, er det forvirring rundt hva som har skjedd.

- Jeg vet ikke hva jeg skal tenke. Det virker som om mange i Rosenborg opptrådde fordømmende mot Strandberg, men så vet vi heller ikke vi om Strandberg kan ha oppført seg dårlig. Jeg blir ikke klok på det. Hele situasjonen virker for meg å være surrete. For meg er ikke dette noen sak, når det gjelder noe så konkret, sier C Mores tippeligaekspert Bengt Eriksen til Dagbladet.

- Lavt terningkast Strandberg gjorde det altså klart i sin pressemelding at det var av personlige grunner han allerede fredag hadde varslet Rosenborg om at han ikke ønsket å spille mandagens oppgjør. Men han sier også at det er en konflikt med enkeltpersoner i RBKs ledelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer