Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verón (42) var klar for sjokkcomeback, så kom kontrabeskjeden

Måtte utsette debuten på grunn av en disiplinærsak som ble opprettet for nesten seks år siden. 

MÅ VENTE: Juan Sebastián Verón er klar for comeback. Foto: AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI / NTB Scanpix
MÅ VENTE: Juan Sebastián Verón er klar for comeback. Foto: AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI / NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): November i fjor annonserte Juan Sebastián Verón at han ville gjøre sjokkcomeback i fotballen i en alder av 42 år.

Den tidligere Manchester United- Lazio- og Inter-spilleren la opp i 2014 og er i dag styreformann i barndomsklubben Estudiantes. Han fortalte spillerne at han ønsket å komme tilbake på fotballbanen, og skulle egentlig debutere denne uka.

Verón har tidligere lovet å spille i Copa Libertadores denne sesongen, dersom supporterne kjøpte 65 prosent av sesongkortene på stadion. Tirsdagens møte med Botafogo i turneringen så ut til å bli 42-åringens comeback.

Men så kom kontrabeskjeden.

Argentineren er nemlig suspendert på grunn av en fem og et halvt år gammel sak. Etter at Estudiantes røyk ut av Copa Sudamericana i 2011, pådro Verón seg opprinnelig tre kampers garantene, noe som i ettertid ble forandret til én kamps utestengelse.

Verón måtte sone utestengelsen direkte, og det betyr at debuten mot Botafogo ble utsatt. Det som er gledelig for Estudiantes-supporterne, er at Verón får mulighet til å komme tilbake på fotballbanen på nye Estadio Ciudad de La Plata mot mesterlaget Barcelona fra Ecuador neste måned.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media