MÅ VENTE: Juan Sebastián Verón er klar for comeback. Foto: AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI / NTB Scanpix
MÅ VENTE: Juan Sebastián Verón er klar for comeback. Foto: AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI / NTB ScanpixVis mer

Verón (42) var klar for sjokkcomeback, så kom kontrabeskjeden

Måtte utsette debuten på grunn av en disiplinærsak som ble opprettet for nesten seks år siden. 

(FourFourTwo): November i fjor annonserte Juan Sebastián Verón at han ville gjøre sjokkcomeback i fotballen i en alder av 42 år.

Den tidligere Manchester United- Lazio- og Inter-spilleren la opp i 2014 og er i dag styreformann i barndomsklubben Estudiantes. Han fortalte spillerne at han ønsket å komme tilbake på fotballbanen, og skulle egentlig debutere denne uka.

Verón har tidligere lovet å spille i Copa Libertadores denne sesongen, dersom supporterne kjøpte 65 prosent av sesongkortene på stadion. Tirsdagens møte med Botafogo i turneringen så ut til å bli 42-åringens comeback.

Men så kom kontrabeskjeden.

Argentineren er nemlig suspendert på grunn av en fem og et halvt år gammel sak. Etter at Estudiantes røyk ut av Copa Sudamericana i 2011, pådro Verón seg opprinnelig tre kampers garantene, noe som i ettertid ble forandret til én kamps utestengelse.

Verón måtte sone utestengelsen direkte, og det betyr at debuten mot Botafogo ble utsatt. Det som er gledelig for Estudiantes-supporterne, er at Verón får mulighet til å komme tilbake på fotballbanen på nye Estadio Ciudad de La Plata mot mesterlaget Barcelona fra Ecuador neste måned.