Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Veron: - Jeg blir i United

Juan Veron avviser at han er på vei tilbake til Lazio. - Jeg trives i Manchester United og blir der, sier argentineren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste ukene har det blitt spekulert i at Veron er på vei tilbake til Lazio. Det har blitt hevdet at Veron har en klausul i kontrakten som tilsier at han kan forlate United til sommeren. Mange har dessuten ment at United har klart seg vel så bra uten Veron på banen.

I går var Veron tilskuer til at Lazio spilte 1-1 mot AC Milan på Olympiastadion i Roma. Han fikk stående applaus og tilrop fra Lazio-fansen da et bilde av ham og datteren ble vist på stadions storskjerm.

Men etterpå tilbakeviste han alle overgangsrykter.

- Jeg trives i Manchester United og akkurat nå ønsker jeg å bli der. Men jeg er fortsatt ung og skal spille i mange år ennå, sier Veron til RAI, og åpner med det døra for at han kan bli Lazio-spiller igjen:

- Av alle klubbene jeg har spilt for, så har Lazio en spesiell plass i hjertet. Jeg har fantastiske minner fra Lazio og fansen. Alt jeg kan si er at jeg aldri stenger døra for noen.

(Dagbladet.no)

<B>PÅ KAMP MED DATTEREN:</B> Juan Veron vinket til Lazio-fansen i går.
Hele Norges coronakart