Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Veron: - Vil bli som Cantona

Juan Veron har satt seg et høyt mål: Argentineren vil bli et like stort United-idol som Eric Cantona.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United la 365 millioner kroner på bordet for å sikre seg Veron. Og den 26 år gamle argentineren har overbeviset både Unitde-fansen, medspillere og Alex Ferguson om at han var verdt pengene.

Veron takker for en overveldende velkomst og ønsker nå å betale tilbake med å bli en United-spiller verdt en plass i historiebøkene på Old Trafford.

- Selv om man aldri skal sammenligne, føler jeg det er et komplement å bli sammenlignet med Eric Cantona. Før jeg kom til Manchester, var jeg klar over at han var viktig - men først etter å ha vært her skjønner jeg hvor viktig han var, sier Veron til The Mirror.

- Jeg har sett bildene av ham rundt treningsfeltet og hørt hvor viktig han var. Jeg vet hva slags inntrykk han gjorde. Han var i klubben lenge og gjorde masse stort. Jeg har akkurat kommet. Jeg håper jeg kan gjøre det like bra som ham.

Argentineren mener han har en annen stil en Cantona, men han vil mer enn gjerne kopiere Cantonas suksess.

- Hvis jeg gir supporterne det de ønsker, så kan kanskje jeg også bli et idol, drømmer Veron.

United-legenden er George Best ikke i tvil om at Veron kan havne i samme klasse som Cantona hvis han fortsetter som han har startet.

- Hvis han fortsetter i samme stil, kan han få samme anerkjennelse som Eric. Med ham på laget, er alt mulig for Manchester United, sier Best.

(Dagbladet.no)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!