Veron avblåser heksejakta

Juan Sebastian Veron klar for Manchester United, skriver britisk presse i dag. - Jeg har ingen planer om å forlate Lazio, sier Veron.

Dermed har kaoset og spekulasjonene omkring Veron - med kallenavnet «den lille heksa» økt ytterligere.

Juan Sebastian Veron (26) snakket etter en høring i Milano i dag. Veron står i fare for å bli straffet fordi det ble brukt falske dokumenter for å skaffe et italiensk pass. Selv sa argentineren at han var uskyldig i pass-saken.

Men journalistene var i dag like opptatt av å snakke med Veron om hans fotballframtid.

- Jeg drar ikke. Jeg vil vente å se hva som skjer, sier Veron til Reuters.

Han avviser samtidig at han føler seg bedratt av Lazio.

- Jeg føler meg ikke bedratt av Lazio, men av de som holdt på med akkurat dette, sier Veron.

Han er ikke redd for en eventuell straff.

- Jeg er ikke redd. Jeg skjønte ikke hva som skjedde, men jeg ønsker å forstå hva som skjedde. De beskylder meg for å gjøre noe jeg ikke har gjort. Jeg hadde aldri ansvaret for dette, sier Veron.

Manchester United var tidligere i dag ute å benkektet at Veron var klar for United. Ifølge britiske aviser var klubbene enige om en avtale på omkring 310 millioner kroner.

En overgang vil uansett ikke være aktuell før pass-saken er ferdigbehandlet. Veron står i fare for å bli suspendert og en slik straff vil kunne stoppe alle mulige Veron-overganger.

Aktor Carlo Porceddu anbefalte to-års-utestengelse for Veron. Også Lazio-president Sergio Cragnotti og to andre klubbledere risikerer to år i tillegg til kraftige bøter. Disiplinærkomiteen vil komme med sin uttalelse i Veron-saken i neste uke.

Veron må dessuten møte i retten 11. oktober.

(Dagbladet.no)

<B>SMILER:</B> Her går Juan Sebastian Veron inn til høring i dag. Etter på uttalte han at han helst ville bli i Lazio.