Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Veron får møte Liverpool

Juan Sebastian Veron får likevel spille i toppoppgjøret mellom Manchester United mot Liverpool på søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FIFA grep til slutt inn og sikret at United får bruke sin argentinske superstjerne i toppkampen på Anfield. United var rasende fordi det argentinske forbundet hadde bestemt seg for å hente hjem Veron i morgen, til tross for en tidligere avtale med klubben om at han skulle spille søndagskampen før han satte kursen mot Sør-Amerika.

Seinest i dag morges meldte engelske aviser og nettsteder at Veron ikke ville spille på Anfield i helga.

I dag sier FIFA at det ville være urettferdig mot klubber å bli frarøvet sine beste spillere etter at de søramerikanske fotballforbundene var seint ute med å fastsette datoene for nest siste runde i VM-kvalifiseringen. Det skriver Reuters.

Dette betyr trolig også at brasilianerne Roberto Carlos og Rivaldo vil kunne spille for sine respektive lag i det spanske toppmøtet mellom Real Madrid og Barcelona i helga.

Onsdag møter Argentina Peru i en kamp som ikke betyr stort for argentinerne. De er allerede kvalifisert til VM i Sør-Korea og Japan.

Oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United er et av årets høydepunkter i engelsk fotball. Også sett med norske øyne, ettersom de to klubbene har store tilhengerskarer her i landet. Hvem tror du vinner? Si din mening!

SPILLER LIKEVEL:</B> FIFA har bestemt at Manchester United får bruke Juan Sebastian Veron mot Liverpool på søndag.
Hele Norges coronakart