Veron landet i Manchester

Juan Sebastian Veron er veldig nær en overgang til Manchester United. I dag landet argentineren i byen for å signere avtalen til 315 millioner kroner. Les siste nytt fra Engelsk fotball.

26-åringen skal gjennom en medisinsk test før han setter navnet på kontrakten som vil gjøre ham til United-spiller for ca. 315 millioner kroner. Det vil likevel ta tid før Veron blir spilleklar for klubben, fordi han må vente på arbeidstillatelse.

Veron skal ifølge engelske media, ha sagt nei til et siste tilbud fra Inter som var bedre enn det tilbudet han har fått fra United. Men Veron er ikke i tvil om at han har gjort rett.

- Da det ble klart at jeg kunne dra, var United mitt førstevalg. Det vil være en god følelse når jeg endelig kan ta på meg United trøya, sa Veron i dag.

Når kjøpet av Veron er klart har United lagt ut 565 millioner på spillere denne sommeren. Det første kjøpet var Ruud van Nistelrooy for 250 millioner i juni.

Gerrard langtidsskadet

Liverpools Steven Gerrard vil ikke kunne spille på minst seks uker, etter at han skadet ankelen på trening tidligere i uka. Først ble det antatt han Gerrard måtte tilbringe tre uker på sidelinja, men nå viser det seg at skaden er mer alvorlig.

- Det er stort tilbakeslag. Vi har et tøft program i august, og det ser ut til at han vil være borte i seks uker, sier Gerard Houllier.

Gerrard går med det også glipp av Englands treningskamp mot Nederland og kanskje den avgjørende VM-kvalifiseringskampen mot Tyskland. Han vil også gå glipp av kvalifiseringskampene til Champions League og Super cup kampen mot Bayern München.

Mellberg erstatter Southgate

Sigurd Rushfeldts svenske lagkamerat Olof Mellberg er klar for Aston Villa. Den engelske klubben betaler over 65 millioner kroner for 23-åringen. Landslagsbacken debuterer lørdag når Villa møter kroatiske NK Slaven i intertotocupen, skriver Aftonbladet. Mellberg, som hadde to år igjen av kontrakten med Santander, skal erstatte Gareth Southgate som i dag ble klar for Middlesbrough for 86 millioner kroner. Southgate har lenge ønsket å forlate Aston Villa, og har nå skrevet under for fire år.

West Ham kjøper James

West Ham er sikre på at de vil få kjøpt David James for 46 millioner kroner fra Aston Villa. James var i samtaler med West Hams nye manager Glenn Roeder etter at klubbene ble enige om prisen.

- David har sagt at han vil komme til West Ham. Det ser veldig lyst ut, sier han.

Finnen Peter Enckelmann vil ta over som førstekeeper i etter James.

Ferrer til Spania

Albert Ferrer ønsker å forlate Chelsea til fordel for Spania og Real Betis. 31-åringen kom fra Barcelona til Chelsea i 1998, men har ikke spilt mye under manager Claudio Ranieri. Chelsea vil ikke kreve mer en 15 millioner for forsvareren.

<B>HAR LANDET:</B> Juan Sebastian Veron landet i dag i Manchester.