Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Veron til Chelsea

Rublene taler fortsatt sitt tydelige språk i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Veron kom til Manchester United fra italienske Lazio i 2001, og da måtte Alex Ferguson betale 28 millioner pund for argentineren. I hele sommer har det vært sterke spekulasjoner om hans overgang til Chelsea, og nå er handelen bekreftet.

- Jo, United har godtatt budet vårt på 15 millioner pund, bekreftet Chelsea-president Trevor Birch på klubbens websider onsdag morgen.

- Når formalitetene med Manchester United er i orden, kan vi går videre med forhandlinger om Verons personlige kontrakt. Vi kommer også til å satse på at han gjennomfører den medisinske testen så raskt som mulig, sier Birch.

Dårlig tid

Torsdag går fristen ut for Veron i forhold til å spille mesterligaens tredje kvalifiserende runde for klubben, og ledelsen legger ikke skjul på at de satser på at handelen skal være klar før fristens utløp. Det medfører at Chelsea har dårlig tid i forhold til å få alle formaliteter i orden.

Chelsea har vært inne i en svært aktiv periode på overgangsmarkedet den siste tiden. Dagen før det ble klart at Veron er klar for klubben, ble den unge landslagsspilleren Joe Cole kjøpt fra West Ham.

Tidligere i sommer har Chelsea sikret seg Damian Duff fra Blackburn, Glen Johnson fra West Ham, den kamerunske midtbanespilleren Geremi og den engelske landslagsforsvareren Wayne Bridge. Klubben har handlet spillere for 43,5 millioner pund (vel 500 millioner kroner) før Veron ble kjøpt onsdag.

NTB Skulle du ønske ditt lag hadde kjøpt Veron? Bli med i Manager 2004 og bygg opp ditt eget lag for en milliard kroner.

BLÅ LIKEVEL: Det har lenge vært usikkert om Juan Verons egne ønsker. Nå blir han Chelski-spiller.