Veron tror på United-overgang

Juan Sebastian Veron har stor tro på at han spiller på Old Trafford kommende sesong. Les siste nytt om engelsk fotball!

Det har vært mye fram og tilbake omkring Verons overgang til United, men nå ser det ut som argentineren blir lagkamerat med Ole Gunnar Solskjær og Ronny Johnsen.

- Det er helt klart at jeg ønsker å skrive under for klubben. Jeg vil føle meg stolt av å ta på meg Manchester United-trøya, sier Veron til The Mirror.

- Mine representanter drar til Manchester denne uka, og jeg er sikker på at de kommer til enighet.

Englands landslagssjef, Sven-Göran Eriksson, har anbefalt Veron å flytte til Manchester.

- Han ga meg masse råd og forklarte meg en rekke ting. Han presset på for å komme til England, sier Veron.

Den argentinske midtbanespilleren ble frikjent for passanklager nylig. At Uniteds interesse kom opp før pass-saken, taler til Uniteds fordel.

- United har de beste sjansene. De kom til meg før denne saken og jeg følte støtten fra dem, sier Veron.

Faren til Veron, Juan Veron senior, har tidligere scoret på Old Trafford. Pappa Veron scoret for Estudiantes mot Manchester United i en klubbturnering i 1968.

- Selv om ikke den scoringen gjorde United-fansen glad, kan jeg bli den neste Veron som scorer på Old Trafford - denne gangen for United!

Anderton blir i Spurs

Landslagsspilleren Darren Anderton har skrevet under en fireårskontrakt med Tottenham. Det er en fjær i hatten for Glenn Hoddle at han har fått tak i midtbanespilleren, som var uten kontrakt denne sommeren. Anderton blir den fjerde spilleren Hoddle inngår kontrakt med etter at han overtok som sjef i London-klubben.

Riise på Liverpool-trening

I dag er Liverpool-ferien slutt. Eneste nykommer på treningsfeltet Melwood er John Arne Riise. Det er satt opp to treninger i dag, skriver klubben på sin hjemmeside. Allerede i neste uke kan Riise få sin Liverpool-debut - i Østerrike.

Bayern ut av Sol-kampen

Karl-Heinz Rummenigge, visepresident i Bayern München, sier han ikke er interessert i å være med i kampen om forsvarsspilleren Sol Campbell likevel. -For tre måneder siden kunne vi være interessert, men ikke nå lenger. Jeg tror også det kunne bli problemer med en eventuell overgang på grunn av høye lønnskrav, sier Rummenigge. (Dagbladet.no/NTB)