Veron ute - Solskjær på benken

Juan Veron står over mot Real Madrid i morgen. Ole Gunnar Solskjær starter trolig på benken.

Manchester Uniteds midtbanespiller sliter med en kneskade og skal nå hviles helt fram til returkampen i Champions League 23. april.

Dermed mister argentineren også de viktige ligakampene mot Newcastle og Arsenal framover, melder PA.

Heller ikke Phil Neville er med i troppen mot Real Madrid, han er suspendert. David Beckham har vært småskadd, men det meldes at både han og Nicky Butt er tilbake i førsteelleveren i morgen.

Det betyr trolig at Paul Scholes flyttes opp som bindeledd til Ruud van Nistelrooy, og at Ole Gunnar Solskjær tar en plass på tross av scoring mot Liverpool lørdag.

Det skriver også engelske aviser i dag. Nordmannen som har startet 40 prosent av over 300 United-kamper på benken må bite tennene sammen igjen.

- Noen ganger er det frustrerende å være på benken, fordi du vil påvirke ting på banen. Men manageren tar ut laget, og du må bare prøve å være fokusert ut kampen, sier Solskjær som er fornøyd med sin egen innsats og 14 mål så langt i sesongen.

- Jeg dømmer ikke etter hvor mange mål jeg scorer, jeg foretrekker å tenke på hvordan jeg hjelper laget.

Solskjær spissmakker van Nistelrooy sliter med småskader for tida, men nederlenderen skal være frisk nok til å starte den viktige kampen i morgen.

Manchester United har aldri vunnet på tre forsøk i Madrid, men har klart uavgjort to ganger.

(Dagbladet.no)

ÉN SPISS FRA START:</B> Ruud van Nistelrooy og Ole Gunnar Solskjær får ikke nyte godt av Juan Verons pasninger mot Real Madrid i morgen.