Håndball-EM for kvinner:

Veronica Kristiansen med ispose etter Russland-seieren: - Jeg har fått ei «legghøne»

Ser fram til Danmark-møte.

VOND LEGG: Veronica Kristiansen kom i pressesonen med en ispose rundt beinet, men melder seg klar til ny kamp mot Danmark søndag.. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
VOND LEGG: Veronica Kristiansen kom i pressesonen med en ispose rundt beinet, men melder seg klar til ny kamp mot Danmark søndag.. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HELSINGBORG (Dagbladet): Veronica Kristiansen (26) spilte kanskje sin beste kamp i EM og satte fem scoringer i seieren mot Russland.

Men etter matchen dukket hun opp med en stor ispose og teip rundt venstreleggen.

- Jeg har fått ei «legghøne» - og en liten krampe i låret. Den (legghøna) sitter i til i morgen. Jeg er klar til kamp søndag. Jeg må bare være flink til å bruke is, sier Kristiansen til Dagbladet.

Kristiansen var sammen med keeper Silje Solberg de som sto fram som best på en ellers litt rufsete dag.

- Det er hard jobbing som ligger bak denne seieren. Jeg føler jeg er stabil, både framover og bakover. Det var en slitekamp. I starten tenkte jeg «shit», Russland fikk en god start med 4-0, men så svarte vi, sier Kristiansen.

Nå venter Danmark søndag kveld. Danskene vant gruppe C og går inn i mellomspillet med fire poeng, den samme summen som Norge.

- Jeg kjenner jo noen på Danmark og spiller mot dem ellers i året. Jeg vet de har noe på gang. Vi alle kjenner jo Danmark godt som lag, sier Kristiansen.

Silje Solberg har også en fortid i dansk håndball. Nå er hun i Issy Paris.

- Vi får en dårlig start. Vi jobber bra i forsvar og det som kommer bakfra er enkelt å lese. Det er alltid gøy å spille mot Danmark neste gang, sier Silje Solberg.

Norge møter Danmark i mellomspillet søndag klokka 20.45.

Videre venter Ungarn og Tsjekkia før en potensiell semifinale neste fredag.

Norge går inn i mellomspillet med fire poeng etter tre seire (poeng mot bunnlaget Kroatia strykes). Dermed har det norske laget stø kurs mot semifinalen.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer