Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verons raner dømt til livstid

Truet med å drepe familien.

(Dagbladet.no): Chelsea-spilleren Juan Sebastian Verons fotballkarriere har gått opp og ned de siste årene, men nå slipper han i alle fall å møte raneren som truet med å drepe familien i januar i år igjen.

Narkomane Wayne Harley ble i går dømt til livstid i fengsel.

- Du representerer en kontinuerlig risiko mot samfunnet. Derfor dømmer jeg deg til livstid, sa dommeren i retten i går ifølge den engelske avisa The Mirror.

- Drepe barna

Raneren brøt seg inn gjennom et soveromsvindu i familiens hjem i Barnes sørvest i London, og truet Verons mor og tante med kniv.

Han gikk deretter opp til ekteparet - som lå og sov - og krevde penger, smykker og tilgang til safen.

- Han sa de ikke måtte foreta seg noe, ellers ville han drepe barna, sa aktor i retten.

Krasjet

Datteren på to år kom inn til foreldrene og fikk lov å krype opp i sengen deres, og Veron skal også ha fått sønnen på tre år i sikkerhet.

Raner flyktet i en varebil i åttetiden om morgenen og fikk med seg verdier på rundt 830 000 kroner.

Harley - som etter alt å dømme var i narkorus - krasjet imidlertid bilen og ble pågrepet kort tid etter.

<B>I FARS TRYGGE HENDER:</> Wayne Harley truet med å drepe Juan Sebastian Verons to barn, Dejan (t.v) og Lara, da han ranet familiens hjem i januar i år.
<B>OPPLEVDE MARERITTET:</B> Fotballstjernen Juan Sebastian Veron og kona Maria opplevde alle foreldres mareritt, da en raner truet med å drepe barna deres.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media