- Verst for familien

Morgan mener siktelsen mot ham inneholder store mangler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere Lyn-direktør Morgan Andersen er siktet for å ha forfalsket John Obi Mikels underskrift på en kontrakt som bandt nigerianeren til Oslo-klubben.

Etter noen ukers ferie snakker han til lokalavisa Demokraten i dag. Fra før har FFK-direktøren kun gitt intervju til Fredrikstad hjemmesider.

- Jeg har naturligvis lest siktelsen. Etter min oppfatning har den store mangler, forhold som jeg selvsagt vil legge fram dersom det kommer til en rettsak, sier Andersen, som sammen med advokat Cato Schiøtz har gått langt i å legge skylda for kontraktsrotet på en annen Lyn-ansatt.

Fortsatt bedyrer Andersen at han er uskyldig.

- Jeg er uskyldig i det politiet sikter meg for. Det sier jeg med hånden på hjertet. Det akter jeg å bevise - og det vil gi meg kraft til å ta opp kampen dersom det blir nødvendig, sier Andersen, som har vært noen uker på ferie.

Der har det blitt lite avislesing. FFK-direktøren føler at at han vet hva som står fra før.

- Jeg har jo etter hvert lært meg hvordan media skriver og vinkler saker. Verst er nok en slik sak for familien, men jeg skylder alle de som tror på meg og støtter meg å ta opp kampen. Det gir meg krefter til å kjempe for å renvaske meg. Dersom det finnes rettferdighet blir jeg frikjent, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer