Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Verste jeg har sett

Ole Gunnar Solskjær slakter prestasjonen mot byrival Manchester City.

REAGERER: Manchester United nådde et nytt bunnivå da de tapte 1-3 mot City på hjemmebane i Carabao Cup. En skuffet Ole Gunnar Solskjær etter en marerittstart på kampen. Foto: Paul Ellis / PA Photos
REAGERER: Manchester United nådde et nytt bunnivå da de tapte 1-3 mot City på hjemmebane i Carabao Cup. En skuffet Ole Gunnar Solskjær etter en marerittstart på kampen. Foto: Paul Ellis / PA Photos Vis mer

En skuffet Ole Gunnar Solskjær erkjente at mandagens oppgjør mot Manchester City var noe av det verste han har sett så langt i årets sesong.

Hans Manchester United tapte 3-1 mot byrival City i den engelske ligacupen, et resultat som sto seg etter pause.

- Etter første målet og resten av halvtimen i første omgang er det verste vi har spilt, sa Solskjær på pressekonferansen på Old Trafford seint tirsdag kveld.

Da Bernardo Silva satte inn det første målet etter 17 minutter, ble det vanskelig for United-spillerne å henge med. Riyad Mahrez doblet ledelsen, før Andreas Pereira på et litt klumsete vis satte ballen i eget mål.

- Vi klarte ikke å håndtere omgangen. Vi lot dem spille, selvtilliten var borte og vi gjorde valg vi ikke burde. Andre omgang var bedre, men det er et bratt fjell å bestige, fortsatte Solskjær.

- Ingen «Quick fix»

Returkampen spilles på Etihad stadion den 29. januar, men før det må Solskjærs United møte Wolverhampton i tredje runde i FA-cupen og Premier-League-ener Liverpool.

- Jeg har sagt det før, det er ingen quick fix. Dette er noe vi har startet på og vi er fortsatt en lang vei unna, men dette er noe som trengs å gjøre, sier Solskjær.

Han innrømmer at han er skuffet over måten spillerne håndterte kampen.

- Det er naturlig at man blir deppa når man ikke presterer, men spillerne må løfte seg, komme ut av det raskere. Vi trenger å få den mentaliteten som ble vist i andre omgang tidligere. Det kan ikke være meg som må få spillerne til å prestere i pausen, det trenger dette laget å lære. Vi har et ungt lag som fortsatt har mye å lære. Disse erfaringene må sitte. Andre omgang gir meg noe å tro på fordi det er en respektabel og god andre omgang, avslutter Solskjær.

Artikkelen fortsetter etter videoen:

TRUFFET: Manchester Uniteds Fred ble truffet av en eller flere gjenstander kastet fra tribunen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Young-rykter

Ashley Young var ikke en del av troppen som tapte 3-1 mot City på hjemmebane tirsdag.

34-åringens kontrakt utløper denne sesongen, og nå melder flere aviser, blant annet BBC og Manchester Evening News, at engelskmannen er i samtaler med Inter Milan.

Youngs videre karriere skal fastslås i løpet av et døgn. Det skriver BBC.

Tidligere forsvarsspiller i United, John O'Shea, mener det er et tap om United slipper ham.

- Det blir et slag, rent erfaringsmessig om United lar ham gå, sier John O'Shea til lokalavisa.

Hovedtrener Antonio Conte ville signere Young tilbake i 2017 da han trente Chelsea, men overgangen gikk ikke i boks. O'Shea tror Young ønsker å avslutte karrieren i Italia.

- Ashley tenker sikker at å jobbe med Conte i Inter Milan er en god avslutning på karrieren, sier han.