Verste på 44 Liverpool-år

LONDON (Dagbladet): Wimbledon-Liverpool 1-0. Åtte av de 11 siste kampene er tapt, de tre siste i rekkefølge. I historieboka må du bla helt tilbake til 1954 for å finne en liknende Liverpool-krise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- For så si det sånn - vi vinner ikke noe i år. Men - vi kommer tilbake, sier Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. - Jeg vet ikke hva jeg skal si, sier Vegard Heggem. - Det føles bare fryktelig tungt. Og i min karriere har jeg aldri vært med på maken. Med en gang vi får et baklengsmål sprer usikkerheten seg.

Men:

- Mot Wimbledon spilte vi i hvert fall bedre enn vi har gjort på en stund. Uten at det er noen trøst. Og mer er det vel egentlig ikke å si. Det føles ganske jævlig.

At Wimbledon slo Liverpool på en tvilsom offsideavgjørelse og et brent straffespark fra Michael Owen er ingen sensasjon. Det er snarere et tegn i tida. Og derfor finner du også Liverpool på det andre arket av tabellen.

På 12. plass.

- Tabellen lyver ikke, sier manager Gerard Houllier. - Men i dag kan jeg likevel ikke klage. Vi spiller bra, skaper sjanser og ender opp med masse uflaks. Det eneste jeg kan gjøre er å synes synd på spillerne.

Stolt managerOg det gjorde Houllier på Selhurst Park i går kveld. Og på toppen av alt var han stolt av det gutta hans hadde prestert. Ved å falle ytterligere tre plasser nedover på tabellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer