- Vet alt jeg trenger å vite om Tromsø

Rekdal mener skadeskutt AaFK fort kan gjenta suksessen fra i fjor.

Fotballstudio kl. 19: AaFK - Tromsø

(Dagbladet): Aalesund-trener Kjetil Rekdal er bekymret over de mange skadene i hjemmelagets tropp til kveldens kamp mot Tromsø, men ikke mer enn at han tror på tre poeng.

På gårsdagens siste trening manglet det åtte spillere fra A-stallen, forteller SMP.

- Det bekymrer meg at det er så mange som mangler nå, selv om det stort sett er småting. Det spilles heldigvis ikke midtukekamper nå, men når det begynner, er det viktig at mange er kampklare. Vi har kun 16—17 spillere til Tromsø-kampen, sier Rekdal til lokalavisa, men han er altså optimist likevel.

- Det er viktig for oss å score det første seriemålet og ta den første seieren. Jeg vet alt jeg trenger å vite om Tromsø. Det har ikke så mye å si hvem de starter med, de spiller ganske likt uansett, sier AaFK-sjefen.

I fjorårets møte på Color Line Arena fikk Tromsø langt på vei nådestøtet i kampen om seriegull, da et omstridt Enar Jääger-frispark gikk rett i mål og ble avgjørende.

TIL-spillerne skjønte lite av den dommeravgjørelsen, og Per-Mathias Høgmo var sint etter kampen.

- Vi er i ferd med å sette igang spillet, men så klarer man å gi frispark andre veien. Ganske utrolig på dette nivået, sa Tromsø-treneren om dommer Trygve Kjensli.

I dag er nordlendingene ute etter revansj, på en AaFK-matte som er ryddet snøfri etter nattas nedbør.

Kampen ser, og følger, du i Dagbladets fotballstudio.