KOMMER HAN TIL ENGLAND?: QPR-manager Harry Redknapp vil hente David Beckham tilbake til England etter seks sesonger i USA. Foto: AP Photo/Ted S. Warren
KOMMER HAN TIL ENGLAND?: QPR-manager Harry Redknapp vil hente David Beckham tilbake til England etter seks sesonger i USA. Foto: AP Photo/Ted S. WarrenVis mer

- Vet at Beckham fortsatt kan spille i Premier League

Vil hente stjerna til England.

(Dagbladet): David Beckham (37) er ferdig i amerikanske LA Galaxy etter denne sesongen - og spiller sin siste kamp for klubben førstkommende lørdag.

Til tross for at mannen med det presise høyrebeinet begynner å bli en voksen fotballspiller, har han ingen planer om å gi seg.

Da det ble kjent at den tidligere engelske landslagskapteinen var ferdig i Los Angeles, var Queens Park Ranger-manager Harry Redknapp raskt ute med lovord.

- Jeg er sikker på at han fortsatt kan spille i Premier League, sier Redknapp ifølge Daily Mail.

- Jeg har ikke diskutert med styrelederen ennå, så det må vi se nærmere på, sier manageren, som tok over klubben i helga.

Beckham spilte ti år i Manchester United, før ferden gikk videre til Real Madrid og LA Galaxy. Nå har han spilt seks sesonger for amerikanerne.

- Han er en fantastisk spiller. Jeg hadde han på trening i Tottenham og det er fantastisk å bare ha ham rundt seg. Han holder høy klasse. David vil være en god signering for alle, sier Redknapp.

Legger ikke opp
Beckham selv utelukker ikke å komme tilbake til den amerikanske ligaen.

- Jeg ønsker en siste utfordring før jeg gir meg som spiller, sier han.

- Jeg ser ikke på dette som slutten på mitt forhold til ligaen. Min ambisjon er å komme tilbake på eiersiden i framtida, fortsetter Beckham.

Til Paris?
Den svenske stjernen Zlatan Ibrahimovic ønsker Beckham derimot velkommen til den franske hovedstaden.

- Jeg er sikker på at han har mange tilbud fra klubber over hele verden, men det er et interessant prosjekt her i Paris og hvis han fortsatt vil vinne troféer er dette rett klubb for ham, sier PSG-spissen ifølge Daily Mail.

- Vi kan vinne Champions League i løpet av de neste sesongene, sier Zlatan.

Beckham har vunnet Champions League én gang. I 1999 med Manchester United.