NR.14:  - Plasseringen er grei, men jeg gjør for mange feil, sier 19 år gamle Hedvig Wessel etter VM-løpet i kulekjøring.
NR.14: - Plasseringen er grei, men jeg gjør for mange feil, sier 19 år gamle Hedvig Wessel etter VM-løpet i kulekjøring. Vis mer

- Vet at jeg har mer inne

Hedvig Wessel skuffet over egen VM-innsats.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tevje Lie Andersen (23) ble beste nordmann med en 10.-plass da kulekjørerne gjorde opp om medaljene i fristil-VM søndag. Hedvig Wessel (19) ble best blant damene med en 14.-plass.

Franske Anthony Benna kapret gullmedaljen i herreklassen foran Mikaël Kingsbury fra Canada og russeren Aleksandr Smysjljajev.

Andersen presterte årsbeste når det gjaldt som best da han ble nummer ti.

- Jeg gjør mitt beste resultat så langt i vinter, og en topp-ti-plassering i dette selskapet er jeg kjempefornøyd med, sier han.

Vinjar Slåtten var også med, men kom ikke til finalen.

Dyp landing I kvinneklassen var det canadiske Justine Dufour-Lapointe som stakk av med gullet. Hannah Kearney fra USA kapret sølvet, mens bronsen gikk til Britteny Cox fra Australia.

19 år gamle Wessel var ikke veldig fornøyd med egen innsats etter 14.-plassen.

- Plasseringen er grei, men jeg gjør for mange feil. Ettersom det frøs på utover dagen ble det isete og både krevende og vanskelig. finalen Jeg får ikke til teknikken skikkelig og var dyp i landinga på det siste hoppet. Når jeg blir nummer 14 med sånne feil som i dag så vet jeg at jeg har mer inne, sier Wessel.

Aurora Amundsen kom ikke videre til finalen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer