Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi vant sin sjette Ballon d'Or

Vet det nærmer seg slutten

Lionel Messi snakket om at det er tungt å snart skulle tre inn i pensjonistenes rekker, da han tok imot gullball nummer seks mandag.

TIDENES BESTE: I går kveld slo Lionel Messi Virgil van Dijk i kampen om å vinne verdens gjeveste individuelle kåring. Nå har han en mer enn sin argeste rival, Cristiano Ronaldo. Foto: NTB/Scanpix
TIDENES BESTE: I går kveld slo Lionel Messi Virgil van Dijk i kampen om å vinne verdens gjeveste individuelle kåring. Nå har han en mer enn sin argeste rival, Cristiano Ronaldo. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Barcelona-spissen vant mandag Ballon d'Or for sjette gang og er med det spilleren som har fått flest slike utmerkelser gjennom tidene.

I takketalen hintet den 32 år gamle argentinerne til at sanden renner ut av timeglasset hans, noe han er fullt klar over.

- Jeg er klar over hvor gammel jeg er. Og jeg setter så stor pris på disse øyeblikkene fordi jeg vet at dagen jeg trekker meg tilbake, nærmer seg, sa Messi i talen som ble sitert av flere aviser, inkludert Evening Standard.

- Det er vanskelig. Jeg vet at jeg har noen år igjen. Tiden flyr, og alt går så fort, reflekterte veteranen videre, og sa han håper å få fortsette nyte alt han setter høyt i livet sitt, inkludert fotballen og familien.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media