Vet du hvem dette er? Det gjør ikke venstrebacken som kanskje skal stoppe dem heller

Italienske stjerner.

- HAN HAR JEG SETT FØR: Haitam Aleesami kunne ikke navngi verken Antonio Candreva, Manolo Gabbiadini eller Luca Antonelli, men kjente igjen sistnevnte. På tirsdag kan han møte en (eller flere) av dem i Roma. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
- HAN HAR JEG SETT FØR: Haitam Aleesami kunne ikke navngi verken Antonio Candreva, Manolo Gabbiadini eller Luca Antonelli, men kjente igjen sistnevnte. På tirsdag kan han møte en (eller flere) av dem i Roma. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Haitam Aleesami (24) var kanskje den største overraskelsen da landslagssjef Per-Mathias Høgmo tok ut troppen til kampene mot Bulgaria og Kroatia tidligere i høst.

Venstrebacken, som spiller for IFK Göteborg, fikk aldri i sin debut under forrige landslagssamling, men denne gangen stiller han med bedre kort fordi Tom Høgli har pådratt seg brudd i ryggen.

Det meste tyder nemlig på at Oslo-gutten Aleesami eller Moldes Martin Linnes kommer til å starte på venstrebacken i Høglis skadefravær.

- Absolutt klar Aleesami ønsker ikke å spekulere i om det er han selv eller Linnes som får sjansen, men er klar til å gripe muligheten dersom den byr seg.

- Jeg er absolutt klar. Man sier ikke nei til til et så stolt øyeblikk.

- Du må nesten spørre Per-Mathias om det er meg eller Martin som får sjansen. Det eneste fokuset jeg har på trening er å gjøre det så bra som mulig og bygge relasjoner med gutta, sier backen til Dagbladet.

På gårsdagens pressekonferanse ønsket ikke Per-Mathias Høgmo å antyde om det blir Aleesami eller Linnes som får sjansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer