- Vet ikke hva jeg har mest lyst til

BYGDØY (Dagbladet): Ståle Solbakken er slett ikke sikker på hva han helst vil gjøre: Spille landskamper for Norge eller være med Aalborg i cupfinale og serieinnspurt.

Aalborg vil gjerne ha sin midtbanestrateg til Danmark umiddelbart, mens landslagssjef Nils Johan Semb vil at Solbakken skal spille for Norge.

Hovedpersonen selv forstår både sin danske klubb og landslagssjefen.

- Jeg forstår at Aalborg kjører saken. Det står om plass både i Champions League og UEFA-cupen. Målet mitt er å være blant de 11 som starter mot Spania i første EM-kamp, men jeg har også veldig lyst å spille cupfinale i Danmark. Det er vanskelig å si hva jeg har mest lyst til, sier Solbakken til Dagbladet.no.

Aalborg spiller mot AGF i morgen, og spiller sin siste seriekamp mot Brøndby på søndag - dagen etter Slovakia-kampen. Torsdag i neste uke, to dager før Italia-kampen, spiller laget cupfinale mot Viborg.

Landslagssjef Nils Johan Semb har ikke gitt opp håpet om å få med Solbakken til Norges kamper.

- Jeg synes dette er veldig rart, og vil jobbe med saken utover kvelden. Jeg skjønner ikke hvordan Aalborg kan ha fått medhold fra UEFA, sier landslagssjef Nils Johan Semb til Dagbladet.no etter ettermiddagens trening på Bygdøy.

- Hvis det stemmer, får vi bare ta det til etterretning, sier Semb som vil vurdere om det skal tas ut noen erstattere for skadde Ørjan Berg og eventuelt også for Ståle Solbakken.

USIKKERT: Landslagssjef Nils Johan Semb vet foreløpig ikke om Ståle Solbakken må reise til Danmark og droppe landskampen mot Slovakia.