USIKKER: Manchester City-trener Pep Guardiola er usikker på om Sergio Agüero blir å se i klubben neste sesong. <br>Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock.
USIKKER: Manchester City-trener Pep Guardiola er usikker på om Sergio Agüero blir å se i klubben neste sesong.
Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock.Vis mer

Guardiola om Agüero:

- Vet ikke hva som skjer

Sergio Agüero er Manchester Citys største stjerne, men argentineren har mistet plassen i startoppstillingen. Ingenting tyder på at det endrer seg.

19-åringen Gabriel Jesus har med tre mål på to ligakamper tatt Premier League med storm etter hans overgang til Manchester City fra brasilianske Palmeiras.

Derfor vil heller ikke Guardiola love at Agüero får nok kamper ut sesongen til at argentineren blir tilfreds.

– Jeg vet ikke om det er nok når sesongen er over, sa han ifølge nyhetsbyrået AFP.

– Jeg ser gjerne at han blir, men jeg vet ikke hva som kommer til å skje. Selv i min egen karriere (som spiller) visste jeg ikke hva som ville skje etter sesongen, fortalte han.

Dermed gjør ikke den spanske manageren noe for å legge lokk på ryktene om at Agüero er misfornøyd med sin situasjon, noe som igjen kan føre til en overgang til sommeren.

I kulissene lusker Real Madrid. Florentino Pérez, klubbpresident i den spanske storklubben, har aldri lagt skjul på sin begeistring for Agüeros egenskaper, men fortiden i byrival Atlético Madrid kan bli en hindring for å få argentineren til å ikle seg den liljehvite drakten.

Agüero gikk til Manchester City fra Atlético Madrid i 2011 og han er nummer tre på listen over mestscorende spillere i Manchester Citys historie.

Argentineren har i utgangspunktet kontrakt med Manchester-klubben fram til sommeren 2020.

(©NTB)