- Vet ikke hva som ville skjedd om de ikke hadde stoppet meg

Badji takker lagkameratene etter raseriutbruddet.

(Dagbladet): Branns Stephane Badji lover at han aldri vil oppføre seg på samme måte som han gjorde i gårsdagens kamp mot Rosenborg på Lerkenda.

- Jeg var sint, men jeg har sagt unnskyld til alle i klubben. Dette skal aldri skje igjen, sier Badji på en pressekonferanse på Brann Stadion.

- Jeg er heldig som har så mye støtte fra mine lagkamerater, og det har hjulpet meg i dag. Nå må jeg være sterk og komme tilbake, vise at jeg kan holde hodet kaldt og har en god mentalitet, sier senegaleseren via BTs direktesending.

Vet ikke hva som kunne skjedd Badji nektet å forlate banen etter å ha blitt utvist mot Rosenborg på Lerkendal søndag kveld. Til slutt måtte trener Rikard Norling inn på gressmatta for å geleide spilleren ut. 

Torsdag ble Badji utsatt for rasisme etter cupkampen mot Varegg, men han ønsker ikke å si noe om hvorvidt dette påvirket ham også i går.

- Jeg vil helst ikke snakke om det, det er vanskelig å snakke om, sier Badji, som synes det er synd at trener Rikard Norling måtte ut og hente ham.

- Jeg er lei meg for det, jeg burde hørt på Hassan (El Fakiri) og Vadim (Demidov), så han slapp å komme ut, sier han.

- Hva ville skjedd om de ikke hadde stoppet deg?

- Det vet jeg ikke.

- Er du frustrert over dommerne i Tippeligaen?

- Det ønsker jeg ikke å svare på. Men du er journalist, du er på disse kampene, så du har svaret. Men det blir feil for meg å si noe om det, sier Stephane Badji.

- Jeg vet ikke hvorfor dommerne straffer meg strengere enn andre. Det skjedde mange ganger i fjor også. I framtida skal jeg kunne klare å gå vekk fra en sånn siutasjon. Det er ikke bra for mine ambisjoner eller klubbens ambisjoner. Det kan ødelegge for karrieren min. Det er første gangen jeg oppfører meg sånn, og også den siste. Jeg kan være profesjonell neste gang, sier han.

Beklaget til alle andre Etter kampen i går sørget Roald Bruun-Hanssen for at senegaleseren gikk ut bakveien, og dermed slapp å møte pressen.

Tidligere i dag hadde Badji, via Branns nettsider, formidlet en beklagelse

«Mandag morgen beklaget Badji episoden overfor lagkamerater, trenerteam og støtteapparat i Brann. Han formidlet også en beklagelse til klubben og klubbens supportere.» heter det på Brann.no

- Vi synes det er bra at han beklager. Første oppgave videre blir å sende vår versjon av hendelsesforløpet til Norges Fotballforbund, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen til samme nettsted.

Nå avventer Brann NFFs behandling av saken. Rikard Norling sier de allerede har gitt dommer Svein Erik Edvartsen sin versjon av hendelsene.

- Vi var inne hos dommeren etter kampen. Jeg oppfatter det som at det var en slags rapport vi avla der. Men hva Edvartsen skriver i sin rapport, det må du spørre ham om. Vi ba om unnskyldning på Branns vegne for det som skjedde. Ellers må du ta det med Edvartsen, sier Norling.

- Vi aksepterer straffen som måtte komme. Vi har full tiltro til at det rette organet behandler saken på en korrekt måte, legger Roald Bruun-Hanssen til.