- Vet ikke hvor tanna til Håvard er

Berg raser mot Hulskers albuer.

ALBUE I ANSIKTET: Håvard Nordtveit ligger her nede etter at han fikk et ublidt møte med Bernt Hulskers albue. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
ALBUE I ANSIKTET: Håvard Nordtveit ligger her nede etter at han fikk et ublidt møte med Bernt Hulskers albue. Foto: THOMAS RASMUS SKAUGVis mer

||| (Dagbladet.no) Lillestrøm - Start 3-2.

Bare fire minutter inn i debuten i Tippeligaen, borte mot Stabæk, begynte blodet til Håvard Nordtveit å renne. Han fikk albuen til Palmi Rafn Palmason i nesa, og LSK-drakta gikk fra å være gul til å bli rød.

Onsdag kveld blødde han for drakta igjen.

Denne gangen var det albuen til Bernt Hulsker som ga Nordtveit en trøkk.

TIL TANNLEGEN: Håvard Nordtveit fullførte kampen, før han dro rett til tannlegen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
TIL TANNLEGEN: Håvard Nordtveit fullførte kampen, før han dro rett til tannlegen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer

- Hendelig uhell
De to gikk opp i en hodeduell, og Hulskers albue havnet rett i ansiktet på Nordtveit. Han gikk rett i bakken og fikk behandling. Blodet rant fra et kutt i munnen, og den ene tanna var også helt skeiv.

- Jeg synes det er fullstendig unødvendig av Hulsker. Det er ikke første gangen han gjør sånn. Så lenge han ikke angrer blir det heller ikke siste gang. Jeg er ikke sikker på hvor tanna til Håvard er. Det er overraskende at Hulsker ikke klarer å styre seg selv, sier LSK-trener Henning Berg til TV 2.

- Den ene fortanna hans ble bøyd langt inn i munnen, men han ville spille videre. Han er en tøffing. Hulsker hadde en høy albue i førsteomgangen også, og vi sa fra til dommeren om det. Det er farefullt spill, sier LSK-assistenttrener Petter Belsvik til NRK.

Bernt Hulsker selv mener det var et uhell, og at han ikke gikk bevisst inn for å sette en trøkk i en utlånte Arsenal-spilleren.

OPPRØRT: Henning Berg liker dårlig albuene til Bernt Hulsker. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
OPPRØRT: Henning Berg liker dårlig albuene til Bernt Hulsker. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer

- Jeg så ikke at han kom, det var et hendelig uhell. Jeg trengte ikke bruke ufine midler for å vinne den duellen, det var et hendig uhell, sier Start-spissen til TV 2.

- Blir bedre av det
Håvard Nordtveit var ikke så snakkesalig da han hastet gjennom pressesonen på Åråsen etter kampslutt.

- Jeg må rett til tannlegen, sier han ifølge fvn.no.

- UHELL: Bernt Hulsker sier det var et hendelig uhell. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
- UHELL: Bernt Hulsker sier det var et hendelig uhell. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer

Nordtveit har gått en tøff skole i Arsenal, og han mener det er slike ting du må regne med. Da han fikk seg en nesestyver i debutkampen i Telenor Arena nektet han å gi seg tross store blødninger.

- Det er sånt som skjer. Det går hardt for seg, og det er litt ampert, men det er sånt man blir en bedre fotballspiller av, sa forsvarsspilleren til Dagbladet.

I serieåpningen holdt krigingen bare til uavgjort mot de regjerende seriemesterne, men onsdag kveld ble det tre viktige poeng på Kanarifuglene.

BLODIG DEBUT: Her tørker Håvard Nordtveit blod etter at han fikk seg en trøkk i første serierunde mot Stabæk. Foto: ARNT E. FOLVIK
BLODIG DEBUT: Her tørker Håvard Nordtveit blod etter at han fikk seg en trøkk i første serierunde mot Stabæk. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

Blodet rant og LSK fikk et lite pusterom i bunnen av tabellen.