Vet ikke om han blir i Besiktas

- Det har vært litt masete i det siste, sier John Carew.

MÜNCHEN (Dagbladet.no): Det har stormet rundt John Carew den siste tida - nok en gang. 25-åringen, som allerede har vært i Vålerenga, Rosenborg, Valencia, Roma og nå Besiktas, har likevel virket lett, ledig og i sprudlende humør på landslagstreningene i Tyskland.

Ikke så rart kanskje, for som alle andre på laget trives han i landslagsmiljøet. Og denne gangen var det kanskje ekstra godt å komme seg bort fra arbeidsplassen.

- Det har vært litt masete i det siste, men jeg bryr meg ikke så mye om det, sier han til Dagbladet.no.

Stigende form

Som følge av den såkalte snørrsaken ble Carew satt ut av laget i en kamp i påvente av dommen fra det tyrkiske fotballforbundet. Carew ble frifrunnet, men han har likevel slitt den siste tida.

- Jeg har vært litt småskadet og har ikke spilt en kamp på tre uker. Det er litt dumt med tanke på landskampen på onsdag, sier han.

Formen skal være oppadgående, og Carew lover å kline til hvis han får muligheten på Republican Stadium i Chisinau.

- Jeg føler meg i god form og har trent godt denne uka, sier han.

I GODT HUMØR: John Carew har kost seg på landslagstreningene i
Tyskland, langt unna støyet i Tyrkia. Her fra en tidligere samling. Foto: SCANPIX
I GODT HUMØR: John Carew har kost seg på landslagstreningene i Tyskland, langt unna støyet i Tyrkia. Her fra en tidligere samling. Foto: SCANPIX Vis mer

Men på treningene er det Steffen Iversen og Sigurd Rushfeldt som har spilt mest sammen på topp, og de ser ut som det sannsynlige spissparet i overimorgen.

Taus om framtida

I løpet av vinteren har John flere ganger blitt koblet til andre klubber i Sør-Europa, blant annet Barcelona. Det meste av dette har vært løse rykter, men noen har også snakket sammen. Selv vil han ikke si så mye om framtida.

- Vi får se til sommeren. Det er to måneder til, og ting kan skje i løpet av den tida.

- Har du bestemt deg for å forlate Besiktas?

- Nei, jeg kan ikke bestemme meg for å dra før jeg vet om det er noe annet som er interessant.