- Vet ikke om jeg orker mer

Brann- Sandefjord 2-1. Livets største lettelse grep Teitur Thordarson da fløyta gikk for full tid. Før fotballivets realiteter grep ham med full styrke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN: - Jeg vet ikke om jeg orker mer, sier Brann-treneren oppriktig til Dagbladet. - Jeg har to år igjen av kontrakten - ja - men man vet aldri hva som skjer. Og man kan jo heller ikke utelukke at jeg får sparken.

- Det er jo naturlig at treneren får skylda etter en sesong som denne, sier Thordarson.

Bergen feiret Brann som seriemestere i natt. I en by der følelsene uavlatelig triller i fotballens retning var det sånn det måtte bli i Bergen. Men en time etter gledesutbruddet - mens noen av de største entusiastene fortsatt sto og bæljet sin glede ut i kveldsmørket - kom Teitur Thordarson med den første advarselen:

- Hvis vi ikke rydder opp med én gang, så blir det sånn til neste år også.

Fullstendig nedkjørt

Og det orker ikke Teitur Thordarson. Brann-sesongen 2002 har kostet for mye til det. Og du ser det på ham - Teitur er nedkjørt. Og det er derfor han kanskje takker for seg.

- Får jeg et bra tilbud fra utlandet, så vil jeg se på det, sier han. - Det har Brann vært innforstått med siden jeg sa meg villig til å være med på det vi trodde skulle bli en snuoperasjon for klubben allerede i 2000. Og derfor avskriver jeg ingen ting - jeg har jo vært linket til Lyn også. Uten at jeg har hørt noe fra Oslo-klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer