- Vet ikke om jeg tar med meg medaljen hjem

Skuffet Stefan Bärlin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): - Da jeg så ballen gå i mål, tenkte jeg at nå klarer vi det, nå tar vi gullet. Jeg får glad. Så hørte jeg publikum slutte å juble. Det kunne ikke være sant.

Stefan Bärlin scoret målet som ble annullert for offside og som bidro sterkt til at Start ble nummer to og ikke nummer én i Tippeligaen 2005.

- Jeg snudde meg og så at linjedommeren vinket for offside. Da tenkte jeg at dommeren må da se at det ikke var offside og godkjenne målet. Men det gjorde han ikke. Nå er jeg helt tom i hodet, sier svensken til Dagbladet.no.

Den største dagen

Han hadde gått og tenkt på kampen hele dagen.

- Jeg malte et bilde i hodet mitt. Vi kom til å vinne kampen, jeg skulle score og vi skulle bli seriemestere. Dette burde vært den største dagen i mitt fotballiv.

Og heller ikke sølvet, som er over all forventning for det nyopprykkede laget, klarer Bärlin å glede seg over.

- Kommet for å bli

- Årets sesong har vært en reise man ikke glemmer med det første, men nå kjenner jeg ingen glede over sølvet. Jeg vet ikke hvor sølvmedaljen min er akkurat nå, og jeg vet ikke om jeg kommer til å ta den med meg hjem heller.

Marius Johnsen var også skuffet etter tapet, men klarer å se framover.

For årets sølvmedaljør er ingen sesongflue.

- Vi er kommet for å bli i toppen av norsk fotball, vi skal være der i mange år. Neste år skal vi igjen være med å kjempe om gullet, sier han til Dagbladet.no.

SKUFFET: Stefan Bärlin (t.h.) og Marius Johnsen feiret reduseringen, men klarte ikke å unngå tap mot Fredrikstad.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer