Vet ikke om Martin Ødegaard rekker landskampene

Se hele uttaket her.

LADER TIL VM-KVALIK: Per-Mathias Høgmo tok ut 25 mann i landslagstroppen i dag.
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
LADER TIL VM-KVALIK: Per-Mathias Høgmo tok ut 25 mann i landslagstroppen i dag. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag tok Roger Finjord ut troppen til EM-kvalikkampen hjemme mot Østerrike 2. juni. Dagen før skal herrelandslaget spille privatlandskamp mot Island på den samme banen, og landslagsdobbelen er historisk på den måten at det rett og slett ikke har skjedd før at både herre- og damelandslagene spiller to dager etter hverandre på Ullevaal stadion. 

Herrekampen mot Island inngår i en landslagstrippel i forkant av VM-kvalifiseringen som begynner til høsten. Først møter Høgmos menn Portugal borte 31. mai, før Belgia også skal møtes borte 5. juni.  Ødegaard usikker Til kampen mot Portugal er ingen av spillerne som spiller i Norge, Sverige og Danmark aktuelle fordi det er seriespill i de landene. Også Diomande, Ødegaard og Linnes er det usikkerhet om kan være med både mot Portugal og i resten av landslagsuka.

Martin Ødegaard skal for eksempel spille playoff for opprykk til nivå to i Spania den helgen Norge møter Portugal. - Hvis de vinner den er han med oss mandag etter Portugal-kampen, hvis ikke er det ikke sikkert han er med oss i det hele tatt, sier Høgmo om Ødegaard. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer