Veteranen kan bli løsningen på Lillestrøms keeperkrise

Jon Knudsen (38) klar for comeback.

 TILBAKE I VARMEN:  Tidligere landslagskeeper, Jon Knudsen, er på vei tilbake i norsk fotball etter at han la opp i fjor. Han kan være løsningen på Lillestrøms keeperkrise. Foto: Erlend Aas / Scanpix
TILBAKE I VARMEN: Tidligere landslagskeeper, Jon Knudsen, er på vei tilbake i norsk fotball etter at han la opp i fjor. Han kan være løsningen på Lillestrøms keeperkrise. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Tidligere landslagskeeper Jon Knudsen er aktuell for Lillestrøm.

38-åringen la opp etter forrige sesong, men trener med Lillestrøm. Førstekeeper Kenneth Udjus sliter med skulderen. Annenkeeper Arnold Origi er også ute av spill. Unge Jacob Faye-Lund måtte stå i 0-1-tapet mot Hønefoss.

- Jon har trent med oss, han bor i området og kan være en løsning for å redde oss ut av en vanskelig situasjon, sier Haglund til NRK.no.

LSK sliter i motvind. Klubben har bare tatt to poeng i løpet av de fem siste kampene. Haglund håper Udjus blir spilleklar, men det jobbes med å få Knudsen spilleklar.

- Dersom Jon blir klar på fredag, er det er ikke bestemt om han spiller fra start mot Haugesund eller om han starter på benken, sier Haglund.

Jon Knudsen var i LSK fra 1993 til 1999, men var utlånt til en rekke klubber i den perioden. Siden har han spilt for blant annet Midtjylland og Stabæk. I fjor avsluttet han karrieren i Fredrikstad. Nå går det mot et lite comeback for keeperveteranen.

(NTB)