TOK ANSVAR: Didier Drogba og Frank Lampard var sterkt delaktige i at Chelsea tok sin første seier i ligaen på fem kamper.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD
TOK ANSVAR: Didier Drogba og Frank Lampard var sterkt delaktige i at Chelsea tok sin første seier i ligaen på fem kamper.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/OLLY GREENWOODVis mer

Veteranene sikret Villas-Boas arbeidsro

Drogba og Lampard hjalp Chelsea tilbake på vinnersporet.

Chelsea - Bolton 3-0.

- Vi spilte en god kamp, og det er en viktig seier å bygge videre på, sier Andre Villas-Boas på pressekonferansen etter kampen.

Manageren er under hardt press, og enkelte medier har linket ham til Inter som sliter i Italia.

Italienske journalister var på plass på pressekonferansen og konfronterte Villas-Boas med ryktene.

- Jeg er ikke på utkikk etter ny jobb, sier Villas-Boas som virket å kjenne til ryktene.

Frank Lampard var tilbake i lagoppstillingen til Chelsea og scoret ett mål.

- Lampard spilte en god kamp. Han er en god offensiv midtbanespiller, sier Villas-Boas.

Presset på Chelsea-manager André Villas-Boas avtok noe da hans elever rundspilte Bolton og vant 3-0 på hjemmebane lørdag.

Mål av David Luiz, Didier Drogba og Frank Lampard holdt til å løfte laget forbi Arsenal og opp til 4.-plass i engelsk eliteserie. Samtidig gjorde resultatet at Bolton ble liggende under nedrykksstreken.

Lørdag gjorde Villas-Boas fire endringer fra laget som tapte 1-3 for Napoli i mesterligaen tirsdag. Han fikk massiv kritikk for å ha utelatt Ashley Cole og Frank Lampard mot italienerne. Mot Bolton var duoen tilbake sammen med Michael Essien og Gary Cahill.

Chelsea dominerte første omgang, men klarte ikke å overliste Adam Bogdan — målvakten som gjorde en elendig figur i 1-5-tapet for blåtrøyene på hjemmebane tidligere i sesongen.

Først etter hvilen kom scoringene. To minutter var spilt da David Luiz var på visitt i Bolton-feltet og satte inn 1-0. Kvarteret etter var det Didier Drogbas tur. Spissen som nok en gang henviste Fernando Torres til benken stanget inn en corner fra Lampard.

I det 79. minutt fikk Lampard score selv da Juan Mata fant ham på bakerste stolpe. Bolton-forsvaret klarte ikke å følge midtbanemannen som fastsatte sluttresultatet til 3-0.

I London-oppgjøret mot Queens Park Rangers, spilte Brede Hangeland og John Arne Riise hele kampen for Fulham. Forsvarsduoen bidro til at gjestene holdt nullen og vant 1-0 etter en tidlig scoring av nyinnkjøpte Pavel Pogrebnjak.

(Dagbladet.no/NTB)