LAG"KAMERATER":  Vettel (t.h.) mener at han ikke gjorde noe galt da han kjørte forbi lagkamerat Mark Webber. FOTO: AP/Andy Wong.
LAG"KAMERATER": Vettel (t.h.) mener at han ikke gjorde noe galt da han kjørte forbi lagkamerat Mark Webber. FOTO: AP/Andy Wong.Vis mer

Vettel slenger igjen med leppa etter ordrenekt

- Beklager ikke at jeg vant.

Formel 1-verdensmester Sebastian Vettel sa onsdag at hans unnskyldning til Red Bull-stallen for å trosse stallordre ikke betyr at han angrer at han vant i Malaysia.

- Jeg ba straks om unnskyldning for å ha satt meg selv over laget. Det mente jeg ikke å gjøre, men jeg beklager ikke at jeg vinner løp. Det var vel derfor jeg ble ansatt, og det er derfor jeg driver med dette, sa tyskeren onsdag.

I Malaysias Grand Prix fikk Vettel beskjed om å holde seg bak sin ledende australske lagkamerat Mark Webber. Begge førerne fikk ordre om å ta det rolig for å spare dekkene og sikre dobbeltseieren.

Webber ble derfor rasende da Vettel ga blaffen i ordren og kjørte forbi. Etter løpet var forholdet mellom de to iskaldt.

- Som et lag gjorde vi en veldig god jobb i Malaysia og fikk et fantastisk resultat. Uheldigvis er det ikke det folk er opptatt av, sa Vettel onsdag.

- Hele løpet gjorde vi en fremragende jobb, men det som huskes er hvordan løpet sluttet.

Søndag er det ny VM-runde i Shanghai i Kina.

(NTB)