Vettskremt publikum så NHL-stjernen Sedin bli liggende urørlig på isen

Tydelig preget kommentator sendte bønner til familien.

(Dagbladet): Publikum og kommentatorer ble tause og redde da de så Vancouver Canucks' svenske stjerne Daniel Sedin bli liggende urørlig på isen etter en uvøren takling i NHL-kampen mot Calgary Flames i natt.

Gjestenes Paul Byron dyttet Sedin med hodet først inn i vantet, og mens resten av spillerne gikk i tottene på hverandre, ble svensken liggende helt stille, med små fingervink som eneste livstegn.

Legene var raskt på isen, og med skremte tilskuere stille på tribunen, ble Sedin fraktet ut på båre.

- Våre tanker og bønner går til Daniel Sedin og hans familie, sier en tydelig preget tv-kommentator før kanalen går til reklame.

Til alt hell ser det ut til å ha gått bra.

Kan røre på alle kroppssdeler Daniel Sedins tvillingbror Henrik spilte også kampen, og han beroliget Sverige i løpet av natten.

- Jeg snakket med ham like etterpå, og han var ved godt mot. Det handlet mest om forsiktighetshensyn at han ble kjørt til sykehuset, sier Henrik, ifølge Aftonbladet.

Klubben melder at Daniel Sedin var ved bevissthet kort etter hendelsen, at han raskt følte seg bedre, og at han kunne røre på alle kroppsdeler.

- Jeg var selvfølgelig veldig opprørt da jeg så ham ligge der, og på reprisene var det enda verre. Han var forsiktig med å røre seg der han lå, men det var mest for å sjekke alt de tok ham til sykehuset, sier tvillingbroren.

Rasende Tortorella Like diplomatisk er ikke Canucks-trener John Tortorella, som var sint etter taklingen Paul Byron fikk matchsstraff for. Spesielt på motstanderlagets trener Bob Hartley.

- Det har vært et tøft år, men det er pinlig å coache mot fyren ved siden av meg. Noe av det som pågikk da Daniel var skadet, var pinlige, sier Tortorella, ifølge Expressen.

- Jeg ble virkelig redd da jeg så hva som skjedde, men vi har fått veldig positive rapporter fra sykehuset. Daniel er ok, sier han.

STILLE I HALLEN: Publikum ventet i spenning mens legene jobbet med Sedin. Foto: Viasat
STILLE I HALLEN: Publikum ventet i spenning mens legene jobbet med Sedin. Foto: Viasat Vis mer