VG: - Fikk beskjed om å gå TV 2: - Ba selv om å få gå Drillo: - Jeg vil ikke si noe nå

Drillo kan avslutte jobben allerede i dag.

 FERDIG SOM LANDSLAGSSJEF - MEN NÅR?:  Per-Mathias Høgmo tar over det norske landslaget. Mye tyder på at det skjer allerede nå. Drillo ville ikke si noenting da han støtte på pressen på Ullevaal i ettermiddag. Foto. Christian Monge Hugsted
FERDIG SOM LANDSLAGSSJEF - MEN NÅR?: Per-Mathias Høgmo tar over det norske landslaget. Mye tyder på at det skjer allerede nå. Drillo ville ikke si noenting da han støtte på pressen på Ullevaal i ettermiddag. Foto. Christian Monge HugstedVis mer

Se pressekonferansen direkte her fra klokken 1530!

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Tidligere i dag meldte Dagbladet at Per-Mathias Høgmo tar over som landslagssjef etter VM-kvalifiseringen.

Nå i ettermiddag melder VG at landslagssjef Egil Drillo Olsen må slutte i jobben allerede nå.

Ifølge avisens kilder har landslagssjefen fått beskjed av styret i Norges Fotballforbund om at han må fratre stillingen umiddelbart.

Egil Olsens advokat, Gunnar Martin Kjenner, er imidlertid helt ukjent med at Drillo skal ha fått beskjed om å trekke seg.

- Dette er helt nytt for meg, sier Kjenner til Dagbladet, og legger til at han normalt ville blitt kontaktet av landslagssjefen dersom det var snakk om en avskjedigelse.

TV 2 Sporten har også en annen versjon, de erfarer at Egil Olsen ikke er sparket, og at det hele tiden var en forutsetning at fratredelsen skulle skje i enighet med Olsen, og at avgangen ble bestemt under samtaler i går kveld.

Dagbladets kilder avkrefter også at det ble tatt noen avgjørelse om å aktivt fjerne landslagssjefen under forbundsstyremøtet i går kveld.

Og da Dagbladet støter på Drillo utenfor Ullevaal Stadion rundt 14 i ettermiddag, klar for NFFs pressekonferanse kl. 15.30, er svaret:

- Jeg har ikke noe å si nå. Det er jo pressekonferanse snart.

Samtidig skriver NFF i en pressemelding at Per-Mathias Høgmo kommer til å lede Djurgården ut sesongen og være strategisk rådgiver for Stockholmsklubben i en periode fremover fra 2014.

Høgmo har tatt Djurgården fra nedrykksplass til en trygg plass denne sesongen.

Dagbladet følger pressekonferansen kl. 15.30, og kommer tilbake med mer.