Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Geir Bakke skal ha fått trenertilbud fra Rosenborg

VG: Geir Bakke takket nei til Rosenborg

Rosenborg har vært i dialog med Sarpsborgs suksesstrener Geir Bakke, men fikk klart nei. Suksesstreneren forlater ikke klubben i Østfold.

TAKKET NEI: Geir Bakke har vært i dialog med Rosenborg, men takket nei, skriver VG. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
TAKKET NEI: Geir Bakke har vært i dialog med Rosenborg, men takket nei, skriver VG. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Styreleder i Sarpsborg Cato Haug, bekrefter til VG at Rosenborg har vært i dialog med deres trener.

- Jeg kan bekrefte at Rosenborg har tatt kontakt og bedt om å få snakke med Geir. Det skjedde noen få dager tilbake, og vi ønsker ikke å være en klubb som til enhver pris skal beholde verken spillere, trenere eller andre ansatte. Så Geir har fått lov til å prate, sier Haug til avisen.

Han legger til at Bakke blir i Østfold, og at dette er noe han selv har valgt.

Styreleder i RBK Ivar Koteng, ønsker imidlertid ikke å kommentere saken. Etter det VG forstår skal det være flere aktuelle kandidater til den stadig ledige trenerjobben på Lerkendal, men dersom Bakke var interessert i tilbudet hadde RBK trolig gitt han jobben.

- Vi håper fortsatt at vi har en trener klar før jul, melder Koteng.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!