TILBAKE TIL INDIA?: John Arne Riise skal være ønsket av flere klubber, blant annet indiske Chennaiyin. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
TILBAKE TIL INDIA?: John Arne Riise skal være ønsket av flere klubber, blant annet indiske Chennaiyin. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

VG: Riise vurderer comeback i India

Nordmannen skal være ønsket av indiske Chennaiyin, som trenes av Marco Materazzi.

(Dagbladet): I juni la John Arne Riise opp som fotballspiller etter et mislykket opphold i Aalesund. Han fortalte at gleden og viljen til å prestere på sitt beste ikke lenger var til stede.

Men «pensjonisttilværelsen» ser ut til å bli kortvarig. Onsdag skriver VG at de erfarer at Riise er nær comeback i India, og at fjorårets ligavinner Chennaiyin skal ha kommet med et kontraktstilbud for sesongen som strekker seg fra september til desember 2016.

- Ønskes av de regjerende mesterne

Det er den tidligere Inter-stjernen Marco Materazzi som er lagets trener.

– Det har vært klubber som har kontakt med meg helt siden jeg avsluttet kontrakten min med Aalesund, men det er ikke noe konkret ennå, sier Riise til VG.

Avisen vet også at Materazzi var på ferie i Norge i forrige uke.

Nyheten om at venstrebacken vurderer en sesong i India er noe overraskende. Riise har nemlig spilt for den indiske klubben Dehli Dynamos tidligere, men valgte å bryte kontrakten allerede etter et halvt år.

I et intervju med NRK sa 35-åringen at han ikke trivdes i India.

- Jeg har sagt til klubben at jeg ikke kommer til å reise tilbake, sa Riise og la til:

- Fotballen gikk bra og guttene på laget var fantastiske, men det var ikke noe liv for meg. Jeg er nødt til å føle meg trygg og komfortabel for å ha det bra, og det gjorde jeg ikke.

Stor karriere

Riise har tidligere spilt for klubber som Monaco, Liverpool, Roma, Fulham, APOEL og Aalesund.

I 2013 offentliggjorde Riise at han ga seg på landslaget, etter 110 kamper med flagget på brystet. Det er et antall større enn noen andre.