Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi bæres fram på en bølge

Solskjær tilbake i troppen på onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): United-manager Alex Ferguson har varslet at Ole Gunnar Solskjær kommer til å sitte på benken mot Benfica i Champions League onsdag.

Til tross for motgang i de to foregående Champions League-kampene, holder det med poeng mot portugiserne for å gå videre.

Og med ledelse i Premier League, garanterer Solskjær at det bare er fryd og gammen på Old Trafford om dagen.

- Stemningen står i taket her. Vi har sett det siden sesongens første dag, da vi slo Fulham 5-1. Det har vært som en bølge som bærer oss frem siden da. Det er ingen krisemøter eller noe slikt. Alle kommer på jobb om morgenen og er glade fordi vi gjør det så bra, sier Solskjær til Manchester Evening News.

Mulighet for revansj

33-åringen viste at målteften lever i beste velgående, og scoret seks mål tidligere i høst. Den siste måneden har han imidlertid vært satt ut av en lårstrekk fra kampen mot FC København.

Nå kan han få sjansen til å bidra til å revansjere fadesen i Champions League i fjor, da nettopp Benfica slo ut United i den siste kampen i gruppespillet.

- Hver kamp er stor for United, men å gå videre i Europa er spesielt viktig med tanke på det som skjedde i fjor. Vi holder nesten ikke ut å vente på denne kampen. Vi vil bare at den skal starte så vi får sjansen til å rette opp det som gikk galt i fjor, sier Solskjær.

ALT Å HEVNE: I fjor ble Manchester United slått ut av Benfica i gruppespillet. Onsdag kan de ta hevn. Foto: AP/Scanpix
ALT Å HEVNE: I fjor ble Manchester United slått ut av Benfica i gruppespillet. Onsdag kan de ta hevn. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Skryter av forsvarsspillet

Ferguson har trukket fram det solide forsvarsspillet som en viktig faktor i titteljakten denne sesongen. Ole Gunnar Solskjær er enig i at klubben har vist klare framskritt defensivt:

- Vi forsvarer oss veldig bra, og vi er virkelig vanskelige å spille mot. Det er grunnlaget for ethvert godt lag. Andre lag liker ikke å spille mot deg, fordi de vet at de vet at de ikke kommer til å skape mange sjanser.

Manchester United og Celtic topper gruppe F med ni poeng hver. Benfica har sju, og må slå United for å passere dem. FC København har fire poeng på sisteplass.

• Din mening: Hvilke lag ryker ut av Champions League denne uka?

image: - Vi bæres fram på en bølge
Hele Norges coronakart