Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Vi ble hengt ut som de største bedragerne i historien

Stabæk står med tre tap og null poeng i Tippeligaen. Men det er en bagatell sammenliknet med det Ingebrigt Steen Jensen har opplevd.

TØFF START:  Reklameguru Ingebrigt Steen Jensen har levd og åndet for Stabæk hele livet. Klubben har vært gjennom flere stormer. Nå har det ballet seg til igjen: Tre runder ut i Tippeligaen er fasiten null poeng. Foto: Paul Paiewonsky
TØFF START: Reklameguru Ingebrigt Steen Jensen har levd og åndet for Stabæk hele livet. Klubben har vært gjennom flere stormer. Nå har det ballet seg til igjen: Tre runder ut i Tippeligaen er fasiten null poeng. Foto: Paul Paiewonsky Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klubben har gått i bakken med et smell etter seriebronsen forrige sesong. Den gang het treneren Bob Bradley, og fuglene kvitret på Nadderud stadion.

Nå har skotten Billy McKinlay fått den verste starten han kunne drømme om. Steen Jensen - han som stadig er det mest kjente ansiktet i klubben - ser på situasjonen som en utfordring. Lørdag venter bunnkollega Vålerenga hjemme.

- Med treningskampene i vinter har vi tapt elleve kamper på rad. Det setter litt preg på laget, støtteapparatet og oss alle. Du blir stresset og urolig, sier Steen Jensen, også kjent som reklameguru.

Luksus

Men det er overhodet ikke snakk om å gå i kjelleren.

- Jeg har holdt på med dette så lenge at jeg opplevde to nedrykk til 5. divisjon med klubben. Å tape tre kamper i Tippeligaen er luksus i forhold.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?