- Vi ble robbet

Engelskmennene er i harnisk over det annulerte målet. Men har ikke Terry en arm på keeperen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • EM-debatten: Var det mål?

  (Dagbladet.no): Den sveitsiske dommeren Urs Meier tar seg neppe en storbyferie i London i sommer. I dag er han Englands mest forhatte mann etter at han annulerte Sol Campbells scoring på overtid i andre omgang i EM-kvartfinalen mellom Portugal og England i går.

  Etter et frispark fra Beckham inn i feltet gikk ballen via Michael Owen og Campbell i tverrliggeren. Campbell hoppet rett til værs og nikket ballen i mål, mens Portugals keeper kastet seg inn i kroppen til Campbell og hans stopperkollega John Terry som også var på åstedet. Og det var Terry som la en hånd på skulderen til Ricardo, som fikk frispark.

  På bildene i denne artikkelen kan det se ut somm Urs Meier har rett, men forsøk ikke å påstå det overfor en engelskmann i dag.

  - Å gå ut på straffer er det verste slaget i trynet i fotball. Det var ingenting i veien med Sols mål. Linjemannen løp faktisk halvveis tilbake til midtstreken for avsparket, men dommeren bestemte seg plutselig for å annulere det, sier midtbanespilleren Frank Lampard til The Sun.

  De engelske TV-ekspertene var også oppgitt over avgjørelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.