- Vi ble snytt for mål

BRYNE (Dagbladet): Målprotokollen vil for alltid vise at sekspoengeren på Jæren endte uten mål. Det skyldes en feil av linjemannen, mener Bryne-trener Reine Almqvist.

Like før pause har Bryne en dobbeltsjanse mot et meget tamt mosselag. Etter en kaotisk situasjon i feltet får Johan Paulsson satt ballen i mål, men linjedommeren markerer for offside. Etterpå satte trenerteamet Reine Almqvist og Hans Olav Frette seg ned for å se videoen fra kampen. Ut ifra opptaket kunne ikke Dagbladet se noen offsidesituasjon, og trenerduoen er kategorisk.

- Reagerte ikke

- Det fins ingen offside. Jeg kikket på linjedommeren hele tida, og han reagerte ikke før Paulsson sendte ballen i mål. Og da står en forsvarsspiller på innsiden. Hvis han reagerte på en av situasjonene i forkant, burde han tatt opp flagget før, sier en oppgitt Almqvist.

- Dette hadde vært et psykologisk sett meget viktig tidspunkt å få scoring på, bare ett minutt før pause. Men det er lite vi kan gjøre med det nå, sukker Frette.

- Ok posisjon

Før den annullerte scoringen hadde Bryne utrettet lite, og Moss ingenting. De rødkledde kom i det minste til noen sjanser og en bråte avslutninger. Men utenom Paulsson klarte ingen å sette ballen i mål.

- Noen ganger går sånne sjanser inn, andre ganger ut. Det er marginer. Jeg er ikke fornøyd, men veldig glad for at vi holdt nullen. Vi ligger to poeng bak Brann og har fortsatt tre lag under oss på tabellen. Det er en helt ok posisjon, sier Almqvist.

I går måtte spisskjempen Dejan Pavlovic gå ut med et kutt i pannebrasken, etter at han knallet skallen i hodet på mosseforsvarer Jan Tore Ophaug. Pavlovic måtte sy fem sting, og har fått heade-forbud i tre dager. Dermed går han glipp av cupkampen i midtuka.

God Medalen

Det gjør sannsynligvis ikke så mye for Reine Almqvist. Han kunne glede seg over Pavlovics erstatter i går, den tidligere skadde Rune Medalen.

- Han var veldig positiv og satte sitt preg på kampen. Rune viste vilje, vant dueller og gikk på gode løp, sier Reine Almqvist.

PROTESTERER: Brynes Johan Paulsson protesterer til ingen nytte etter at dommer Frode Kvam har annullert målet hans. Anders Juliussen er godt fornøyd medavgjørelsen.