Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi ble snytt

United-sjef Sir Alex Ferguson følte seg snytt for straffespark. Chelsea-sjef José Mourinho følte seg snytt for seier.

Ordkrigen endte 1-1. Kampen endte 0-0. Men det var dommer Neil Barry som først kom i fokus da gigantene møttes i ligacupsemifinalen på Stamford Bridge.

- Jeg har sett det på TV. Og det var ingen tvil om at det var straffe, sier United-manager Alex Ferguson til Sky Sports etter kampen.

Saha-straffe

Både Louis Saha og Ronaldo gikk i bakken innenfor hjemmelagets 16-meter før det var gått 11 minutter. Men dommer Barry holdt fløyteerten i ro. Den siste med god grunn. Den første var av det tvilsomme slaget. Og situasjonen Sir Alex helst ville prate om.

- Fem minutter etterpå fikk Damien Duff frispark i en helt lik situasjon, klaget Ferguson som likevel kunne dra hjem fra London i trygghet om det er 55 år siden United røyk ut av cupen mot de blå.

Etter Uniteds friske åpning, tok ligalederen over. Frank Lampard var nær etter 28. minutter. Minuttet etter fikk Eidur Gudjohnsen et mål korrekt avblåst for offside. Da var United rystet.

- Jeg synes vi spilte bra. Vi kjempet hardt og holdt Chelsea fra å skape mer enn et par sjanser. Jeg vil si at Exeter-kampen bare var en glipp, sier United-kaptein Phil Neville til Sky Sports.

Bortelaget sparte både Roy Keane og Rio Ferdinand til klassikeren mot Liverpool lørdag. Mens Paul Scholes startet på benken. Wayne Rooney var tilbake etter karantene. Uten å skape all verden.

Chelsea sparte superkeeper Petr Cech og var uten suspenderte Arjen Robben. Didier Drogba kom inn som innbytter. Men portugisiske Mourinho mener likevel publikum fikk se førsteklasses underholdning.

- Jeg synes dette var en fantastisk kamp. En av våre beste. Normalt synes jeg ikke 0-0-kamper er fantastiske, men denne var det, sier Mourinho til Sky Sports.

- Sjanseløse 

I andre omgang trengte tabbekeeper Roy Carrolls erstatter Tim Howard hjelp fra både Neville og Heinze på streken for å holde buret reint. For øvrig de rødes sjette kamp på rad uten baklengsmål.

- Vi hadde fortjent å vinne. Og normalt vinner vi slike kamper. United forsvarte seg godt. Og jeg respekterer resultatet. Fordi slik er fotball, kommenterer Chelsea-sjefen uvanlig ydmykt.

GODE: Null scoringer, men Manchester Uniteds Wayne Rooney (t.v.) og Chelseas Claude Makelele var like fullt involvert i en spennende og innholdsrik toppkamp på Stamford Bridge i går kveld.
SNYTT: Både Alex Ferguson (.t.v.) og José Mourinho følte at fotballen var litt urettferdig i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media