Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi ble tatt fullstendig på senga

Tungt for en ekte trønder i Molde.

NEDTRYKTE TRØNDERE: Per Ciljan Skjelbred (t.h.) sier at RBK ikke hang med under kvartfinalen i cupen mot Molde i går kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
NEDTRYKTE TRØNDERE: Per Ciljan Skjelbred (t.h.) sier at RBK ikke hang med under kvartfinalen i cupen mot Molde i går kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

MOLDE (Dagbladet.no): Molde - Rosenborg 5-0.

En betuttet Per Ciljan Skjelbred var blant de siste Rosenborg-spillerne som forlot Aker Stadion etter gårsdagens stortap mot serietoer Molde.

Ekte trønder
Det gikk mest i hoderisting og sukking hos den unge trønderen som naturlig nok tok cupknusingen tungt.

- For en ekte trønder er det klart at dette er lite kult, for å si det mildt. Det var ikke akkurat tidenes stemning i garderoben nå. Skjelbred var ikke i tvil om hva som felte serielederen i rosenes by.

- Vi ble rett og slett tatt fullstendig på senga av Moldes hurtige pasninger i lengderetning.

- Hvordan er det mulig å bli tatt på senga av Moldes kontringsfotball når dette nærmest er essenesen i deres spill?

- Vi var vel for så vidt forberedt på det, men vi ble tatt på senga allikevel. Det gikk så fort at vi ikke hang med i det hele tatt. Vi stod igjen med fire mann på topp nesten hele tiden. Da blir det tungt å være blant de som tar returløp. Og når Thioune spiller som han gjør er det ikke mye vi kan gjøre.

På spørsmål om hvordan det funket defensivt på midtbanen til bortelaget svarer landslagsspilleren noe syrlig til Dagbladets utsendte:

- Det vet jeg ingenting om. Jeg spilte ikke defensivt i dag.

Uten Tettey
Altså kan vi konkludere med at Skjelbred var blant de fire som stod igjen på topp og sørget for tunge returløp for resten. Savnet av en viss Frankrike-proff ville han heller ikke legge for mye i.

- Vi kan ikke tenke mer på Tettey nå. Han koser seg i Rennes og så får vi gjøre det beste ut av det her.

Et av Erik Hamréns trekk underveis i gårsdagens kamp var å flytte Steffen Iversen ned på defensiv midtbane, om det blir en permanent løsning kan vel betviles.

• Hoseth etter brakseieren: - Det føles som om vi går på vannet


5 x MOLDE: RBK måtte se moldenserne juble for scoring fem ganger i går kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
5 x MOLDE: RBK måtte se moldenserne juble for scoring fem ganger i går kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media